HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

28 Şubat 2014 Cuma

Dikkat dikkat! İHH'ya büyük tuzak kuruyorlar

28 Şubat 2014
'Gazetelerde, İHH'nın araçlarında El Kaide'ye silah bulunduğunu göstermek için İHH brandalı kamyonlar hazırlatıp fotoğraflattılar.Bu fotoğraflar Türkiye'deki üç gazeteye gönderildi. Bu komploda, bildiğiniz yapı, Mihraç Ural grubu ve bir partinin il başkanı var.'
  1. ISIL (Irak ve Şam İslam Devleti ) örgütüne yardım eden bir "Türkiye" imajı oluşturmak için bu fotoğraflar üç gazeteye verildi.
  2. Büyük bir haber bulduğunuzu düşünmenize karşın aslında sizi büyük bir komplonun küçük bir parçası olarak kullanıyorlar. Dikkatli olun.
  3. Bu nedenle, bu kamyonun fotoğraflarını paylaşacak olan gazeteci arkadaşlarımı buradan uyarıyorum. Tuzağa düşürülüyorsunuz.
  4. Oysa bu komployla ilgili bütün hazırlık çalışmaları kayıt altına alınmış. Kamyonun Mukavimi Suriyyi tarafından hazırlatıldığı biliniyor.
  5. Hikayeye göre Mihraç Ural'a bağlı birlikler kamyonu durdurdular ve fotoğraflarını çektiler. Bu fotoğraflar İHH - ISIL ilişkisinin ispatıydı.
  6. Fotoğraflara göre içi silah dolu kamyonda İHH afişleri vardı. Oldukça kurumsal görünüyordu. Kamyon, Lazkiye'deki ISIL mevzilerine gidiyordu.
  7. Geçtiğimiz hafta, Suriye'de içinde insani yardım malzemesi ve silah yüklü bir kamyonun fotoğrafları çekildi ve Türk medyasına verildi.
  8. Mihraç Ural'ın lideri olduğu Mukavimi Suriyyi örgütü, Türkiye'de bir siyasi partinin il başkanı ve bazı paralel arkadaşlar komplonun içinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder