HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

20 Şubat 2014 Perşembe

Hükümet’e Müşrik Benzetmesi

Bilecik’teki paralel toplantının Cemaat’in Bilecik İmamı T.T.S. tarafından organize edildiği ve toplantıda Hükümet’in müşriklere benzetildiği ortaya çıktı.
Hükümet’e Müşrik Benzetmesi
20 Şubat 2014
Bilecik'te Paralel Yapı mensuplarının yedi il müdürünü bir özel okula davet ederek hükümet karşıtı propaganda yaptıkları yönündeki habere dair yeni gelişmeler yaşandı.
BÖLGE İMAMI BÜROKRASİ TURUNA ÇIKTI
İl bürokratlarına, bakan ve milletvekillerinin İran'da Muta Nikahı yaptıklarını ve yaşananların görüntü kayıtlarının İran istihbaratı ve Mossad'ın elinde olduğu yönünde propaganda yaparak kendi saflarına çekmeye çalıştığı belirtilen paralelcilerin, gizli faaliyetlerinin ortaya çıkmasının ardından söz konusu il müdürlerini tek tek gezerek haberleri tekzip edeceklerini, bu konuda kendilerine yardım etmelerini istedikleri öğrenildi.
ZAMANCILARIN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI
Cemaat’e yakın bir yerel internet sitesi sorumlusu ile beraber harekete geçtiği öğrenilen örgütün Bilecik İmamı’nın bu ziyaretlerden eli boş döndüğü; bürokratların çoğundan, “Biz olan bir şeyi olmamış gibi gösteremeyiz” cevabıyla karşılaştığı kaydediliyor. Böylece haberleri tekzip etmek için ellerini ovuşturan Zaman Gazetesi’nin hevesi de kursağında kalmış oldu.
SLAYT EŞLİĞİNDE ÖRGÜT PROPAGANDASI
Bu arada toplantıya dair ayrıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Akit’in elde ettiği bilgilere göre toplantı bir sohbet ortamı şeklinde değil, slayt sunumlarının da yapıldığı bir çalışma toplantısı şeklinde gerçekleştirilmiş.
HÜKÜMETİ MÜŞRİKLERE BENZETMİŞLER!
Slayt sunumunda ‘Cemaat’in yayın organlarından Irmak TV’nin seslendirdiği Zaman Gazetesi Yazarı Ali Ünal’ın köşe yazıları dinlettirilmiş; ‘Cemaat’ mensuplarının Hendek Savaşı’nda kuşatılan müminlere benzer durumda olduğu algısı verilmeye çalışılmış; karşılarına aldıkları Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Asr-ı Saadet’teki müşriklere benzetilmiş; ancak ‘zafer’in mutlaka kendilerinin olacağını ifade edilmiş…
SUNUMU ÖRGÜTÜN BİLECİK İMAMI T.T.S. YAPMIŞ
Bu arada bürokratlara sunum yapan ismin de okulun resmi görevlilerinden biri değil örgütün Bilecik bölgesi imamı T.T.S. olduğu öğrenildi. Erzurum’lu olduğu öğrenilen T.T.S.’nin hükümeti mutlaka yıkacakları yönündeki sözleri üzerine bürokratların bazılarının rahatsız oldukları ancak bir tatsızlık çıkmaması için ses çıkarmadıkları, ancak yaşananları daha sonra üstlerine rapor ettikleri belirtiliyor.
OKUL MÜDÜRÜ: “BAZI ARKADAŞLARIMIZ HERHALDE İYİNİYETİNİ KORUYAMADILAR”
Öte yandan bürokratların çağırıldıkları Özel Sevgi Çiçeği Koleji’nin Müdürü Veli Arısoy bir internet sitesine açıklamalarda bulundu. İçeriği ve iddiaları kabul etmemekle birlikte toplantıyı doğrulayan okul müdürü Arısoy, toplantının basına nasıl sızmış olabileceği yönündeki bir soruya, toplantıya katılan bürokratları kastederek, “Bilemiyorum, demek ki bi bazı arkadaşlarımız herhalde iyi niyetini koruyamadılar, diyeyim.” şeklinde itiraf niteliğinde bir cevap verdi.
Akit / Habervaktim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder