HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

4 Nisan 2014 Cuma

Cemaat 'Köşk' planını belirledi!

 05 Nisan 2014    
Yerel seçimi kaybeden Paralel yapı cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvadı. Yeni Türkiye'nin yolunu kesmek için şantaj, montaj, tehdit ve iftiraya başvuran paralelciler bu kez de ünlü bir iş adamının desteğiyle CHP ve MHP'yi köşk için tek adaya zorlayacak

Takvim'de yer alan habere göre; Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için paralel yapının da kolları sıvadığı ortaya çıktı. Ankara kulislerini hareketlendiren iddiaya göre paralel yapı muhalefet partilerini tek adayı desteklemeye zorlayacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI Yerel seçimi geride bırakan Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimi gündeme oturdu. Seçimin hemen arkasından ortaya çıkan gelişmeler ise güvenlik güçleri tarafından yakından takip ediliyor. Edinilen bilgiye göre güvenlik güçleri, yerel seçim öncesinde, seçmeni etkilemek için ortaya çıkarılan bazı yasa dışı dinleme ve izleme sonucu elde edilmiş görüntüler, ses kayıtları ve benzeri çalışmaların yine yayınlanmasını bekliyor. Ancak yapılan çalışmalarda çok önemli bir detaya ulaşıldı. Özellikle kamu kurumlarında oluştuğu belirtilen "paralel devlet yapılanmasının" cumhurbaşkanlığı seçimine de etki etmek için harekete geçtiği tespit edildi.

HEDEFTE MUHALEFET VAR Buna göre paralel yapı Çankaya Köşkü'ne çıkacak ismi belirlemek için düğmeye bastı. Yapının hedefinde ise bu defa iktidar partisi değil, muhalefet partileri var. Nihai hedef seçimde yenilgiye uğramış iki büyük muhalefet partisini "tek aday üzerine uzlaşmaya zorlamak". Bu şekilde iktidarın destekleyeceği adayın karşısına, farklı bir isim çıkarılarak geniş bir konsensüs oluşturulmaya çalışılacak.

İŞADAMI DESTEĞİ Söz konusu planın uygulanabilmesi için sadece kamu kurumlarının değil, iş dünyasının da devreye sokulduğu ifade edildi. CHP ve MHP'yi tek aday üzerinde birleştirebilmek için ünlü bir işadamı ve eski bir siyasetçinin de desteği alındı. Bu amaçla yapılan görüşmelerde ise muhalefet üzerinde psikolojik bir baskı oluşturarak, paralel yapılanmanın da desteklediği aday üzerinde uzlaşmalarının sağlanması kararı alındı.

KİRLİ İTTİFAKParalel devletin köşk planı için eski bir siyasetçi ve ünlü bir iş adamı kapalı kapılar ardında görüşmeler yaparak lobi oluşturdu.
http://www.timeturk.com/tr/2014/04/05/cemaat-kosk-planini-belirledi.html#.Uz9ERVprPDc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder