HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

31 Ocak 2014 Cuma

Hocanın tek sözü yetiyor

Gülen'in mesajlarını işadamlarına ileten Şükür'ün bağlantıları Twitter'da ortaya serildi..
 Hocanın tek sözü yetiyor31 Ocak 2014

HAKAN Şükür, cemaatin sponsorlarından Ahmet Said Kavurmacı ile Ciner'in ortaklarına gitti. Görüşme ortaya çıkınca da her şeyi inkar etti. Ancak Şükür'ün birlikte görüntülendiği Said'in Gülen'e olan hayranlığı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gün yüzüne serildi. Kavurmacı, Şükür'ün istifa ettiği 16 Aralık günü şu mesajı attı:

DOĞRU Bildiğini dosdoğru söyleyen güzel insan, güzel arkadaş, güzel dost, Hak razı, herkes razı... Milletten aldığın vekaletin hakkını Hak gördüğünü dosdoğru eğip bükmeden verdi...

KAVURMACI, Gülen'e Ankara'da saray yaptıran işadamı Akın İpek'i de unutmadı. 1 Ocak tarihinde attığı mesajda Akın İpek'e "AdamsınAkınİpek abimiz, sadece gerçekleri yazdığın BUGÜN'ü herkese tavsiye etme ZAMANıdır" mesajını attı.

Kavurmacı 29 Ocak'ta ise Twitter'da Gülenle ilgili açılan "GülenTürkiyeninİtibarıdır" başlığının altına şu mesajları yazdı:

ALLAH'A şükrediyoruz, dünyanın saygı duyduğu bir Âlim'e sahip olduğumuz için. Muhterem #GülenTürkiyeninİtibarıdır. "Öğrenip öğretmeyi ihmal edenler, hayatta olsalar dahi ölü sayılırlar" diyen Muhterem Fethullah #GülenTürkiyeninİtibarıdır.

TEK SÖZÜ YETİYOR

Okyanus ötesinden Türkiye'yi yönetmeye talip olan Fethullah Gülen, operasyon öncesi Hakan Şükür'e "İstifa et" dedi. Hocasının emrini yerine getiren Şükür, bir süre sonra elini öpmeye gitti. Türkiye'deki durumu kendisine rapor etti. Ondan aldığı emirleri ve mesajları da ilgili işadamlarına iletti.


http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/01/31/hocanin-tek-sozu-yetiyor 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder