HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

18 Şubat 2014 Salı

Bilecik'te Şok Toplantı

Bilecik’te yedi il müdürünü Cemaat’in ‘eğitim’ kurumlarında toplantıya davet eden Paralelciler, Bakan ve Milletvekillerinin İran'da Muta nikahı yaptıklarını ve yaşananların görüntü kayıtlarının İran istihbaratı ve Mossad'ın elinde olduğunu öne sürdüler.
Bilecik'te Şok Toplantı
18 Şubat 2014
17 Aralık komplosuyla hükümeti devirmeyi hedefleyen Paralel Yapılanmanın illerde de gizli toplantılarına çağırdıkları bürokratlara hükümete karşı kendi saflarında yer almaları çağrısında bulundukları ortaya çıktı
BÜROKRATLARIN SAVAMA VE MOSSAD’LA İMTİHANI
Bu kapsamda Bilecik’te yedi il müdürünün Cemaat’in ‘eğitim’ kurumlarından Sevgi Çiçeği Okulu’na davet edilerek hükümet karşıtı propagandaya maruz tutuldukları öğrenildi. Yerel Sakarya Gazetesi’nin, “Maaş devletten emir kimden?” başlığı ile verdiği habere göre Fetullah Gülen ekibi Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve Bilecik Polis Okulu Müdürü Hasan Uğural’dan oluşan yedi bürokratları çağırdığı toplantıda bürokratlara, Hükümet ve Bakanların İran etkisi altında oldukları, Bakan ve Milletvekillerinin İran'da Muta nikahı yaptıklarını ve yaşananların görüntü kayıtlarının İran istihbaratı ve Mossad'ın elinde olduğu propagandası yaptıkları iddia edildi.
“AK PARTİ’YE HADDİNİ BİLDİRECEĞİZ”
Gülencilerin dershanelerle birlikte okul ve yurtların da kapatılacağı iddiasını gündeme getirdikleri belirtilen toplantıda ayrıca, “AK Parti’ye haddini bildireceğiz. Oy vermeyeceğiz ve kimseye oy verdirmeyeceğiz” yönünde uyarılarda da bulundukları belirtiliyor.
CEMAAT OKULU’NDA HÜKÜMET DEVİRME TOPLANTISI!
Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant'ın Sevgi Çiçeğinin bir eğitim kurumu olduğunu ve burada siyaset yapmanın doğru olmadığını, kendilerinin devlet memuru olduklarını böyle konuşmaları doğru bulmadığını söylediğinin belirtildiği haberde İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'ın da toplantıyı düzenleyenlere cemaat görevlilerinin ev ev dolaşıp AK Parti’ye oy vermeme yönünde çalıştıklarının doğru olup olmadığını sorduğu, toplantıyı tertip edenlerin de “Evet biz siyaseten bunları yok etmeye kararlıyız” yanıtını verdiği kaydediliyor. Bu konuşmaların üzerine bürokratların toplantıyı terk ettikleri belirtildi.
MİLLETVEKİLİ FAHRETTİN POYRAZ: “MAALESEF DOĞRU”
Gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olup olmadığını sorduğumuz Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, toplantı ve içeriğiyle ilgili iddiaları doğruladı. İl müdürlerinden üç tanesiyle görüştüğünü bildiren Poyraz, “Maalesef tüm bilgiler doğrudur. Kimse saklayabilecek durumda değil. Bu toplantıları rutin hale getirmişler. Ayrıca toplantı girişinde cep telefonlarını toplamışlar” şeklinde konuştu.
VALİ AKPINAR GÖREVDEN ALINDI
Bu arada Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar’ın geçtiğimiz pazartesi günü görevden alınmasında şehirde artan Cemaat faaliyetlerinin etkili olduğu sanılıyor. Vali Akpınar’ın son toplantıdan haberinin olup olmadığı bilinmiyor. Öte yandan paralel yapılanmanın söz konusu ‘markaj’ girişiminin sadece 7 bürokratla sınırlı olmadığı, oda başkanları ve ticaret çevreleriyle de paralelcilerin temaslarının olmuş olabileceği belirtiliyor.
“SİYASET YAPACAKSANIZ PARTİ KURUP MEYDANA ÇIKIN”
AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ayrıca, twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, bürokratlara kanca atan Paralelcilere şöyle seslendi: “Eğitim kurumları eğitim faaliyetlerinin yapıldığı yerler olmalıdır. Buralarda, il müdürleri davet edilerek ve cep telefonları dışarıda bıraktırılarak başbakanımız ve hükümetimiz aleyhine hakaretlere varan sözlerin sarf edilmesi son derece yanlıştır. Hele hele ‘Önümüzdeki seçimlerde AK Parti'ye haddini bildireceğiz’ sözleri ile meydan okuma yerleri hiç değildir. Siyaset yapacaksanız parti kurup meydana çıkın.”
Akit / Habervaktim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder