HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

16 Mart 2014 Pazar

Cemaat ablası out Güzin Abla in

Yazarlarının saçtığı nefret söylemlerini görmeyen Hürriyet, 4. kez ahlak polisi kesildi Ama Güzin Abla, burç ve yemek yazarı bile siyasi çığırtkanlığa başladı

Cemaat ablası out Güzin Abla in16 Mart 2014

Hürriyet daha önce üç kez yaptığı açıklamalara dün bir yenisini daha ekledi. Köşe yazarları nefret kusarcasına "Mezarına tükürürüm" "Yüzde 70 oysanız fark etmez" gibi ifadeler kullanan gazete, bu kez kendi yazarlarını görmezden gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

GÜZİN ABLA KENDİ AŞTI Moda yazarının bile İslami inançlara hakaret ettiği gazetede, kadın- erkek ilişkilerini yazan Güzin Abla köşesinden siyasi mesajlar verildi. Güzin Abla, 'Cenazedeki o güzel kadınlar' başlıklı yazısında Berkin Elvan'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü anlatırken, hükümet eleştirisi yapmaktan kaçınmadı. Gazetenin Niobe adlı burç yorumcusu da, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan gerilimli ortamı köşesine taşıdı. Yazar burçları yorumlamadan şu satırlara yer verdi: Hassas bir hafta sonuna giriş yapıyoruz. Hiç kimse, yaptığı yanlışların farkında dahi olmayabilir." Başbakan'ın da burcu olan Balık'ı yorumlarken "Bu hafta sonu tartışma yaratmaya çalışan veya uyumsuz tavırları olan kişiler söz konusu olabilir. Sabrınız zorlanmaya başlamadan bu ortamlardan uzaklaşmanız yararınıza olacaktır."

BUNA ANCAK YUH DENİR Gazetenin Cumartesi ilavesinde yemek sayfası hazırlayan Refika Birgül sanki "Siyasi mönü tarifi" verdi! "Baskı altında yemek pişirmek" başlıklı yazıda, "Birlikten uzak sıkıntılı günlerdeyiz. Düdüklü tencereyi raftan indirin" dedi. Okuyucular hayret etti.

Kaynak: Takvim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder