HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

5 Mart 2014 Çarşamba

GÜLEN İÇ ÇAMAŞIRLARI VE GÜLEN CELL
Gülen marka oluyor!
 
Yasa dışı dinlemeleri yapan paralel yapılanmanın "Fethullah Gülen" markasıyla "Telefonlar, fakslar, tele fakslar, teleksler, telgraf makinaları, mobil telefonlar, telsizler, telsiz telefonlar ve telefon santralleri" kurabilmek için Fethullah Gülen ismini tescil ettirdiği öğrenildi.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

05 Mart 2014
Türk Patent Enstitüsü'ne "Fethullah Gülen" ismini marka olarak tescil ettirmek için ilk başvuru Gülen cemaatinin "Sızıntı, FEM, ANAFEN, Güvender, Işık, Zambak ve Gonca" gibi yazılı materyallerini basan İzmir Gaziemir'de kurulu Çağlayan Basım Yayın Dağıtım Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapıldığı öğrenildi. Şirkette Fethullah Gülen'in kardeşleri Kudbettin Gülen ile Mesih Gülen'in de yönetici sıfatıyla görev aldıkları biliniyor. Şirketin Gülen adına yaptıkları marka başvurusunda en dikkat çeken faaliyet alanı ise haberleşme hizmetleri oldu. Şirket, "Fethullah Gülen" markasıyla "Cep telefonu, uydu, bilgisayarlar arası, faks, teleks, telgraf ve telefon ile iletişim hizmetleri ve elektronik posta hizmetleri yapabilecek.

İÇ ÇAMAŞIRI BİLE VAR
Patent Enstitüsü'ne yapılan bir diğer marka başvurusu "Koruyucu amaçlı olanlar hariç her türlü malzemeden yapılmış iç-dış giysiler, çoraplar, ayak ve baş giysileri" için oldu.

Kaynak: Takvim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder