HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

5 Mart 2014 Çarşamba

GÜLEN'İN PASAPORT YOLSUZLUĞU
Fethullah Gülen'e "Emekli Vaiz" Diyen Fatih Tezcan İltifat Bile Etmiş: İşte Gülen'in Vaizlikten İstifa Dilekçesi!
 
Fethullah Gülen'e "Emekli Vaiz" Diyen Fatih Tezcan İltifat Bile Etmiş: İşte Gülen'in Vaizlikten İstifa Dilekçesi!05.03.2014
Hakkında başlatılan soruşturma üzerine Fethullah Gülen’in 21 Mart 1999′da ABD’ye yeşil pasaportla gittiğini ortaya koyan SABAH, Gülen’in vaizlikten istifa dilekçesine de ulaştı.

1999′da hakkında açılan soruşturmadan hemen sonra, tedavi gerekçesi ile ABD’ye giden Gülen’in yeşil pasaportla çıkış yaptığı ortaya çıkmıştı. 1981′de sağlık gerekçesi ile istifa eden ilkokul mezunu küçük dereceli bir memur olan Gülen’in yeşil pasaporta nasıl sahip olduğu kamuoyunda merak konusu oldu.
 
AVUKATI CEVAPSIZ BIRAKTI
 

Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak, haberimiz üzerine Cihan Haber Ajansı’na verdiği demeçte, yeşil pasaportun Pasaport Kanunu gereğince alındığını savundu. Albayrak, istifa eden bir memurun nasıl yeşil pasaport alabildiğine ise açıklama getirmedi.

SABAH, Gülen’in sağlık nedeni ile 24 Mart 1981′de Çanakkale merkez vaiziyken Çanakkale Müftülüğü’ne verdiği istifa dilekçesine ulaştı. Gülen dilekçesinde, kalp rahatsızlığı nedeniyle istifasının kabulünü istedi. Gülen’in Diyanet’teki sicil kaydında da 16 Nisan 1981′de istifa ettiği görülüyor. 1981′de istifa eden bir devlet memurunun yıllar sonra nasıl yeşil pasaport aldığı ise merak konusu oldu.
 
 
 
 
 
 
İLGİLİ HABERLER:
 



Fatih Tezcan: Fethullah Gülen ve Örgütü Yargılanmalıdır! -Video-
Fatih Tezcan: Fethullah Gülen ve Örgütü Yargılanmalıdır! -Video-

Fatih Tezcan: Bu Fethullah Gülen'in Bittiği Gündür! VİDEO
Fatih Tezcan: Bu Fethullah Gülenin Bittiği Gündür! VİDEO

Fatih Tezcan'dan Fethullah Gülen'e Korkunç Sorular! VİDEO
Fatih Tezcandan Fethullah Gülene Korkunç Sorular! VİDEO

http://www.analizmerkezi.com/fethullah-gulene-emekli-vaiz-diyen-fatih-tezcan-iltifat-bile-etmis-iste-gulenin-vaizl-37875h.htm
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder