HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

6 Mart 2014 Perşembe

İlk kez belgelendi; işte paralel dershanede CHP propagandası!
İlk kez belgelendi; işte paralel dershanede CHP propagandası!      Mart 06, 2014
Gülen grubunun en bilinen dershanesi olan “Maltepe Dershaneleri” Ankara’da CHP Propagandası yapmaya başladı. Haber10 ise seçim çalışmasını fotoğraflamayı başardı.
“Cemaat parti kuracak mı?”, “Cemaat hangi partiye oy verecek?”, “Cemaat Ankara ve İstanbul’da kimi destekleyecek?” şeklindeki sorular gündemi meşgul etmeye devam ederken, haber10 paralelcilerin Ankara’da açıktan destek verdiği partiyi resimledi.
Gülen grubunun en bilinen dershanesi olan “Maltepe Dershaneleri” Ankara’da CHP Propagandası yapmaya başladı.
ÇOCUKLARI DA ALET ETTİLER
Maltepe Dershanesi Sincan Şubesi’ndeki sınıfları CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Sincan adayı Alaattin Bera Türkoğlu’nun afişleri ile donatıldı.
PARALEL YAKINLAŞMA
Sınıftan fotoğraf almayı başaran haber10 “Mansur Yavaş, paralelcilerin adayı” şeklindeki iddiaları belgelerken, “Paralel yapı CHP’ye oy vermez” tezlerini de çürütmüş oldu.
BAŞBAKAN AÇIKLAMIŞTI
Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın, “Şantajlarla, kasetlerle tamamen esaret altına alındılar. CHP’nin genel müdürü çıkıp ‘nerede bu paralel örgüt, gidip üye olacağım’ derse kimse şaşırmasın. Partide ipler Haşhaşilerin eline geçti…” açıklaması da Maltepe dershanesinde çektiğimiz fotoğraf ile belgelenmiş oldu.(HABER 10)
maltepe-dershane

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder