HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

7 Mart 2014 Cuma

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

'Koza'k tuzağı

Altın için doğanın altını üstüne getiren Koza Şirketi, bir cenneti daha yok etti! İzmir'de Kozak Yaylası'ndaki maden, insanlığı ölümle karşı karşıya getirdi Altın için doğanın altını üstüne getiren Koza Şirketi, bir cenneti daha yok etti! İzmir'de
 
'Koza'k tuzağı07 Mart 2014

GÜLEN için Ankara'da saray inşa ettiren Koza Grubu, doğayı katletmeye devam ediyor. Altın için kazmadık yer bırakmayan şirketin son kurbanı Kozak Yaylası oldu. Koza Grubu, izin ve lisans belgesi olmadan 3 yıl önce İzmir Dikili'deki Kozak Yaylası'nda altın aramaya başladı. Ege Çevre ve Kültür Platformu Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Arif Ali Cangı madenin, çevre izin ve lisans belgesi olmadan çalışan madenin üç yıldır zehir saçtığını söyledi.

TEHLİKE ÇANLARI
Bergama Çevre Platformu Sözcüsü Erol Engel ise çevrenin büyük bir felaketle karşı karşıya olduğunu belirtti. Ardından da şunları söyledi: "Altın havuzlarında kullanılan siyanür, adeta ölüm saçıyor.
Sızıntı halinde yer altı suları tamamen kirlenecek.
Antalya'dan sonra Türkiye'nin en büyük ikinci seraları bölgede yer alıyor. Tarım alanları büyük risk altına girecek. Tarımla geçimini sağlayan köylü artezyenden su çekip tarlasını sulayamayacak.
Buradaki maden cevheri bitti ama kapatılmıyor. Hayatımız tehlike altında."
http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/03/07/kozak-tuzagi-334411384008
KAYNAK: TAKVİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder