HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

29 Mart 2014 Cumartesi

Kıyamet kopacak! Gülen’in yeni ses kasetleri Türkiye’yi sarsacak!

Kıyamet kopacak! Gülen’in yeni ses kasetleri Türkiye’yi sarsacak! Ocak 30, 2014    
MEDYAGUNDEM.COM- Türkiye’de bu kez “kıyamet” kopacak. Paralel örgütün resmen Türkiye’de darbeye soyunduğunun kanıtı olan şok ses kayıtları internete düştü.
Fethullah Gülen’in yeni ses kasetlerinde yok yok…
İşte ses kayıtlarının dökümü:
gulen-kaset-dokum
gulen-kaset-dokum1
gulen-kaset-dokum2
23 KASIM 2013 TARİHLİ KONUŞMA
Fethullah Gülen 23 Kasım 2013 tarihli konuşması kan donduracak bir detay dikkat çekiyor. İnternete düşen bu ses kaydında Fethullah Gülen’le telefon gösrüşmesi yapan kişi “Bu arada arkadaşlardan rapor alırken 3 arkadaş rüya anlattı daha çok rüya var da efendimiz aleyhiselam ile zataliniz tek tek il il teşrif bulunmuşsunuz bir efendimiz tweetleri ikiye katlayın buyurmuş beraber buyurmuşsunuz bir de toplu hacet namazlarına iştirak etmişsiniz hocam” diyor. Bunu üzerine Fethullah Gülen de “Siz de böyle yapın inşallah” diyor.

İşte 23 Kasım 2013 tarihinde yapılan konuşmanın dökümü;
- Bu arada arkadaşlardan rapor alırken 3 arkadaş rüya anlattı daha çok rüya var da efendimiz aleyhiselam ile zataliniz tek tek il il teşrif bulunmuşsunuz bir efendimiz tweetleri ikiye katlayın buyurmuş beraber buyurmuşsunuz bir de toplu hacet namazlarına iştirak etmişsiniz hocam

Fethullah Gülen: Siz de öyle yapın inşallah

- Bir de hocam Burdur milletekili çok müsvet konuştu bunun gibi benzeri durumlarda mahalli il ve ilçelerde il başkanları var partinin ileri gelenleri var mesela Burdur milletkelili istifaya kadar gidecek bir duruş sergilese

Fethullah Gülen: Çok önemli değil esasen İdris Bal gibi yapsalar uzaklaşsalar ne olur yani milletvekilliğinden olacak değil ya zaten seçimlerde aday olarak koymayacaklar yani.

- Muhammet Beyin İlhan abinin tutumu davranışı onlşardan hiç ses çıkmıyor diyor arkadaşlar onlarla ilgili bir şey denir mi, der misiniz?

Fethullah Gülen: Evet onlar da deseler zaten artık ipler kopmuş önemli değil yani bundan sonra milletvekilliğini elinden alacak hali yok

- Bir de Ankara’da 3 bin dernek temsilcisi yani 3 bin dershanenin temsilcisi 3 tane büyük dernek basın toplantısı yaptılar baya katılım ciddi oldu ses verici oldu televizyonlar da falanda gösterdiler akşam haberlerde bakarsınız hocam. Dün buyurmuştunuz ya diğer dernekler de şey yapsın, duanız yerine geldi onlarda iştirak etti efendim.

İŞTE YOUTUBE YÜKLENEN O SES KAYITLARI

1. SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

2.  SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

3.  SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

4.  SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

5. SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

http://www.medyagundem.com/kiyamet-kopacak-gulenin-yeni-ses-kasetleri-turkiyeyi-sarsacak/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder