HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

29 Mart 2014 Cumartesi

O adama köşe yazdırmaya devam ettikçe sen bir paralelsin Ciner!

O adama köşe yazdırmaya devam ettikçe sen bir paralelsin Ciner!Mart 29, 2014
MEDYAGUNDEM.COM- Asla unutmayacağız, asla unutturmayacağız. Bir gazetecinin şizofrenik takıntıları ve psikiyatrik hale gelmiş düşmanlıklarına her gün katlanmak zorunda değiliz, değilsiniz…
Gazeteciliği böylesi kalemini kalaşnikof gibi kullananlardan, devlet-millet düşmanlığı yapan paralel terör ve casusluk örgütlerine çalışanlardan temizlenmeden  Türkiye’ye demokrasi haramdır…
Erdoğan düşmanlığını şizofrenik boyuta taşıyan, paralellerle iş tutan Yavuz Semerci denilen Habertürk yazarı da “Artık yok hükmünde” bir gazetecidir.
Fatih Altaylı’nın kellesini kopartan Turgay Ciner, aklından “acaba Erdoğan safına nasıl geçerim” diye planlar geçiriyorsa, Semerci denilen adama köşe açtığı sürece kendisinin “paralel medya patronu” olarak algılanacağını bilmelidir.
Neden Semerci mi?
2 Mart 2014 tarihli “Artık yok hükmündedir!” başlıklı yazıya imza atan biri bu ülkede artık gazeteci olmadığını deklare etmiştir. Bu da yetmemiş o yazısıyla demokrasiye, millet iradesine, sandığa karşı aldığı pozisyonla “gayrimeşru” biridir. Bu saatten sonra da gidip gidebileceği tek yer marjinal küfür gazeteleridir.
O yazı Semerci’nin gazetecilik kariyerinin intihar saldırısıdır.
Türkiye’nin içinde bulunduğu ikinci Kurtuluş Savaşı ve milli egemenlik mücadelesinde öyle bir yazıyı kaleme alan bir adam zaten kaybetmiştir.
Turgay Ciner Semerci ile yol yürümeye devam ettikçe, devlete ve millete savaş açmış paralel terör örgütüne destek vermekten hesap verecektir.
http://www.medyagundem.com/o-adama-kose-yazdirmaya-devam-ettikce-sen-bir-paralelsin-ciner/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder