HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

30 Mart 2014 Pazar

YAHUDİ Bir Soros filmi

Yahudi Soros'un darbesiyle Ukrayna'da yeni dönem başladı. İMF, geldi doğalgaza yüzde 50, elektrik ve suya yüzde 40 zam yapıldı. Muhalif Kliçko, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi. Soros'un prensesi Timoşenko'nun cumhurbaşkanlığı kesinleşti
Bir Soros filmi30 Mart 2014
Yahudi asıllı ABD'li spekülatör 'un 'Benim Ukraynam' adlı filmin hazırlıkları son aşamaya geldi... Ayaklanmanın en önemli kazanımları olan Yanukoviç'in devrilmesi ve ardından da Yulia Timoşenko'nun da hapisten çıkartılması, başarılı bir operasyon olarak sonuçlandı. Soros'un emri ile Ukrayna'da halkı sokağa döken Sağcı lider Olexandre Mouzitchko, görevini tamamladıktan sonra Rivne kentinde öldürüldü. '1 yıllık ömrü' kaldığı iddia edilen Timoşenko'nun son derece sağlıklı olduğu ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olduğu açıklandı. Ukrayna'daki protestoların önemli isimlerinden biri olan, eski dünya ağır siklet boks şampiyonu Vitali Kliçko, dün Soros'a bağlılığını bildirmek için Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olmayacağını açıkladı.

KLİÇKO'YA TEŞEKKÜR ETTİ 2010 yılına kadar "Yeni Ülke" olan parti adını değiştiren Vitali Kliçko, 25 Mayıs'taki seçimlerde işadamı Petro Poroşenko'yu destekleyeceğini açıkladı. Ancak bu pek inandırıcı bulunmadı. Çünkü George Soros'un adaylıktan çekilme kararından sonra Kliçko'yu aradığı ve teşekkür ettiği belirtildi. Elbette Soros'un bu büyük organizasyon içinde İMF'nin de Ukrayna ile anlaştığı da unutulmamalı.

UKRAYNA'YI İMF'YE SATTILAR
Uluslararası Para Fonu IMF, Perşembe günü Ukrayna ile anlaşmıştı. Anlaşmayla, 18 milyar dolar tutarında bir kredi programı uygulanacağı ve bu miktarın 27 milyar dolara çıkacağı belirtilmişti. Bu anlaşmanın ardından memur ve emeklilere yapılacak yüzde 8'lik zam da tarih olmuştu. Ukrayna'da ülkesini sattıklarının farkında olmayan sokak direnişçilerine arka arkaya kötü haberler gelmeye başladı. İMF'nin talebiyle doğalgaza yüzde 50, elektrik ve suya da yüzde 40 zam hazırlığı bitti.
http://www.takvim.com.tr/Dunya/2014/03/30/bir-soros-filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder