HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

14 Mart 2014 Cuma

Yine tweet atsana

Berkin Elvan'ın ölümü üzerine Gezi'yi hortlatmak için sosyal medyayı tweet yağmuruna tutanlar, karanlık kurşuna kurban edilen Burak'ı görmezden geldi
 
Gömülü resim için kalıcı bağlantı


SOSYAL medyada, sokakta ve gazetelerde boy gösteren amacı belli kişiler, karanlık kurşuna kurban giden Burak Can Karamonoğlu ve şehit polis Ahmet Küçüktağ için seslerini bile çıkarmadı.
Yine tweet atsana14 Mart 2014
CAN'IN CANI CAN DEĞİL Mİ!
Berkin'in ölümünün ardından yarayı kaşımak için tam sayfa ilan veren Fethullah Gülen'in gözünde, Can'ın canının değeri yoktu sanki. Bırakın ilan vermeyi, başsağlığı bile dilemedi. Gezi'de "Çapulcuyum" diyen işadamı Cem Boyner, kaoscular için mağazalarına ilaç ve yiyecek yığınağı yaptı. İzzet Çapa işyerini kapattı. Murat Ülker ve M.Ali Alabora ilginç tweetler attı.
TÜSİAD başsağlığı mesajı yayınladı. Sezen Aksu'nun açıklamaları ise kafaları karıştırdı.
Ama hepsi, Karamanoğlu ve Küçüktağ için 140 karakterlik bir taziyeyi bile çok gördü.

TÜSİAD SONUNDA TOPLU MESAJ YAYINLADI
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, önceki gün Okmeydanı'nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu'yla ilgili yazılı mesaj yayınladı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Hepimizi derin üzüntüye boğan Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından yaşanan silahlı saldırıda ikinci bir büyük üzüntüyü de, Burak Can Karamanoğlu'nun kaybıyla yaşadık. Herkesi aklı-selime ve bu gerginlik ve kutuplaşma ortamını süratle ortadan kaldıracak tutum ve davranışa davet ediyoruz. Gençlerimizin, vatandaşlarımızın bu tür saldırılar sonucu kaybını kabullenemeyiz; ülkemizin geleceğinin en temel güvencesi olan gençlerimizin, bu ülkede güven ve huzur içinde yaşaması ve ileriye umutla bakmalarını sağlamak için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz. Burak Can Karamanoğlu'nun, Tunceli'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memurumuz Ahmet Küçüktağ'ın ve 10 Mart 2014 tarihinde, trafik kazasında göreve giderken kaybettiğimiz polis memurlarımız Abdullah Kılıç, Ömer Aktaş, Resul Erdal Aytemir ve Gökhan Emre Örül'ün ailelerine, yakınlarına ve tüm vatandaşlarımıza başsağlığı dileriz."

http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/03/14/yine-tweet-atsana

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder