HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

2 Nisan 2014 Çarşamba



Gülen terör örgütü tetikçisi küçük top sakaldan büyük yalan!

Gülen terör örgütü tetikçisi küçük top sakaldan büyük yalan!Nisan 02, 2014    
MEDYAGUNDEM.COM- Pensilvanya terör örgütünün “top sakallı tetikçileri” yalan, dezenformasyon, iftira ve provokasyonla ortalığı karıştırmaya devam ediyorlar.
Mehmet Baransu isimli “küçük top sakal” büyük bir yalana imza attı.
Twitter’da, Üsküdar’daki bir sandıkta hile yapıldığını iddia edip, hiçbir belge, dayanak sunmadan Gülen terör örgütünün “seçim hilesi provokasyonu”na uygun biçimde ortalığı karıştırmaya kalkıştı.
baransu
Ancak Baransu öyle palavracı ve desteksiz sallayan bir müptezeldi ki, CHP’nin sitesindeki veriler bile küçük topsakalın ipliğini pazara çıkarmaya yetiyordu.
Baransu’nun “Üsküdarda görevli bir arkadaşla beraberim. Elindeki resmi tutanaktan, Chp;196 Akp; 75. Sandık: 3048. Ysk kaydı nasıl mı; akp; 175 chp; 56. Olayı CHP genel merkezine bildirmiş. Akp, bunu düzeltip, olay ortaya çıkmasın diye çalışmaya başlamış.” diyerek uydurduğu yalanı CHP’nin açıkladığı sandık bilgileri yalanladı.
Direk YSK’dan verileri alan CHP’nin sitesinde Baransu’nun “hile” olduğunu iddia ettiği sandıkta manzara CHP lehine şöyleydi:
chp3

Devlet Gülen suç örgütünün bu terör estiren elemanlarını daha ne kadar seyredecek? Göz göre göre yalanlarla Türkiye’yi şimdi de “seçimde hile” provokasyonu ile kaosa sürüklemeye çalışanların hakkından gelmeyecek mi?
http://www.medyagundem.com/gulen-teror-orgutu-tetikcisi-kucuk-top-sakaldan-buyuk-yalan/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder