HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

8 Nisan 2014 Salı

Hürriyet yine Türkiye’nin “milli havayolu” THY’yi hedef aldı!

Hürriyet yine Türkiye’nin “milli havayolu” THY’yi hedef aldı! Nisan 08, 2014    
MEDYAGUNDEM.COM- Türkiye’nin hava yollarında milli gururu olan ve ülkenin tüm dünyada küresel bir markası haline gelen Türk Hava Yolları’na karşı Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Hürriyet gazetesi tarafından ısrarla karalama çabası dikkat çekiyor.
Bugün de Hürriyet gazetesinin internet sitesinde “Flaş… THY pilotu dehşet saçtı” başlığıyla bir haber yayınlandı.
hurriyet-pilot
Haber Bakırköy’de bir AVM’deki emlak ofisine giden pilotun iddialara göre, kendisini MOSSAD ve CIA ajanlarının takip ettiğini söyleyerek silahını çıkarması olayıydı. Haberde, “Cuma günü Bakırköy’de bulunan bir AVM’ye gelen THY kaptan pilotu Yavuz Ö. arkadaşı Tayfur Gökhan’a ait emlak ofisine girdi. Gökhan ve ofiste bulunan oğluyla bir süre sohbet eden kaptan pilot iddiaya göre, bir süre sonra silahını çıkartarak kendisini ajanların takip ettiğini söyledi. Ofis sahibi ve güvenlik müdürü tarafından ikna edilemeyen Yavuz Ö. için emlak ofisine polis ekipleri çağrıldı. Sivil polisler kaptan pilotu ikna etmeye çalışırken, özel harekat timleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık iki saat süren çalışmaların ardından Yavuz Ö. ikna olarak silahını teslim etti.” denildi.
Hürriyet’in haberi Türk Hava Yolları’nı öne çıkararak vermesi bugüne kadar hep yaptığı taktiklerden biriydi.
GÜLEN ÖRGÜTÜYLE İLİŞKİLİ DAMAT VE SAHİBİ OLDUĞU HAVAYOLU ŞİRKETİ
Bilindiği gibi Aydın Doğan’ın damadı Ali Sabancı, Pegasus Havayolları’nın sahibi. Fetullah Gülen’e ait ses kayıtlarıyla ortaya çıkan gerçeğe göre Sabancı aynı zamanda Gülen örgütüyle de ilişkili.
Yani Gülen “ananası” hem damada, hem de kayınpederine yedirmiş durumda.
sabanci-cemaat
REKABET KURALLARINI İHLAL
İşte bu ilişkiler de göz önünde bulundurulduğunda Hürriyet tamamen rekabet kurallarını da ihlal edecek şekilde Türk Hava Yolları’nı yıpratmaya yönelik sistematik yayınlar yapıyor ve bu konudaki devletin denetim organları sadece seyrediyor.
Türk Hava Yolları hakkındaki haberleriyle Hürriyet ve Doğan medyası şaibelidir ve buna devletin acilen müdahale etmesi gerekir.
http://www.medyagundem.com/hurriyet-yine-turkiyenin-milli-havayolu-thyyi-hedef-aldi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder