HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

3 Nisan 2014 Perşembe

Hüseyin Gülerce takiyye yapıyor

Hüseyin Gülerce takiyye yapıyor Nisan 03, 2014    
Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce’nin seçim sonrasındaki tavrı için “Açık bir takiye yapıyor” diyen Sevilay Yükselir, “Madem senin cemaatin bu hale gelmiş, 30 Mart’a kadar neredeydin?” dedi.
http://www.medyagundem.com/huseyin-gulerce-takiyye-yapiyor/

Hüseyin Gülerce, AK Parti'ye neden oy vermeyeceklerini açıkladı!
21 Mart 2014
Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce bugünkü yazısında cemaatin neden AK Parti'ye oy vermeyeceğini açıkladı...

İşte Hüseyin Gülerci'nin "AK Parti, Cemaat’ten oy istemiyor…" başlıklı o yazısı:
AK Parti kurulduğundan beri Hizmet Hareketi’nin içindeki insanların çoğunluğunun, her seçimde bu partiyi destekledikleri kanaatini taşıyorum.

Bu defa ise tam tersi bir kanaatim var. Çoğunluk, AK Parti’ye oy vermek istemiyor. Bunun sebebi, AK Parti’nin, açık, seçik ve kesin bir dille “Cemaat”ten oy istememesidir. Alenen, milyonlarca insanın gözünün içine baka baka, “sizin oyunuza ihtiyacımız yok” denmektedir. Hatta iktidar yanlısı kalemlerin, konuyu açarak, “oyunuzu istemiyoruz, çünkü boyunuzun ölçüsünü almak istiyoruz” diye efelenmeleri de var…
YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!
 
Cemaat-CHP Görüşmesinin Fotoğrafı

Cemaat-CHP Görüşmesinin Fotoğrafı

‘Cemaat’in önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce ile CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal’ın 15 Mart günü Yalova’da bir mekanda gizlice görüştükleri ortaya çıktı.
Cemaat-CHP Görüşmesinin Fotoğrafı
17 Mart 2014
Akit’ten Osman Yiğit, ‘Cemaat’in önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce ile CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal’ın 15 Mart günü Yalova’da Tigem Beyazbahçe Cafe’de gizlice görüştükleri ortaya koyan fotoğraflara ulaştı.
YALOVA’DA 4 KAFADAR
Akit’in ele geçirdiği fotoğraflarda ikiliye, Kılıçtaroğlu’nun danışmanı ve Fenerbahçe eski Denetleme Kurulu üyesi Durmuş Çelen ile Demokrat Parti Yalova eski İl Başkanı Bahattin Sabahçı’nın da eşlik ettikleri görülüyor. Gülerce ve Çilsal’ın başbaşa yaptığı görüşmenin içeriği hakkında taraflar bilgi vermekten kaçındı.
GÜLERCE TAKIYYE Mİ YAPIYOR?
“Bu yangın söndürülebilir mi?” başlıklı bir yazı yazarak AK Parti’ye oy vereceğini söyleyen Gülerce’nin CHP’lilerle gizlice görüşmesi manidar bulunuyor. 25 Aralık 2013 günü Zaman Gazetesi’ndeki yazısında Gülerce şunları kaydetmişti: “Son hükümet-cemaat meselesinden dolayı gönlüm kırık olsa da, ben oyumu, yaşadığım Yalova’ya göre kullanacağım. Kararım şimdiden net. Hüseyin Gülerce olarak bir oyum var. AK Parti adayına oy vermeyi düşünüyorum. Yangın, hâlâ söndürülebilir…”
KILIÇTAROĞLU’NUN DANIŞMANI ARALIK’TA AÇIKLAMIŞ:
“ALMANYA’DAKİ KASETLER YOLDA”
Bu arada görüşmede bulunan isimlerden Dursun Çelen’in bağlantıları dikkat çekiyor. Facebook hesabı üzerinden Berkin istismarı yaptığı görülen Durmuş Çelen eski bir Demirelci. CHP Antalya İl Başkanı’nın 2012’de Süleyman Demirel ile görüşmesine de aracılık ettiği bilinen Çelen, Demokrat Parti’nin (DP) Kadıköy İlçe Başkanlığını da yaptı. Kılıçtaroğlu’nun Genel Başkan olmasıyla CHP’ye katılan Çelen’in Kılıçtaroğlu’na danışmanlık yaptığı söyleniyor. ‘Yükselen Türkiye Platformu’ adında bir oluşumun da başkanlığını yürüten Çelen’le ilgili en çarpıcı bilgi ise 17 Aralık sonrası servis edilen kasetleri önceden haber vermesi oldu. 29 Aralık 2013 günü, henüz kasetler ortaya çıkmadığı bir dönemde Facebook hesabında bir yazı kaleme alan Çelen, “Almanya’da olduğu bilinen kasetler yakın zamanda servis edilecek” bilgisini paylaşmış!…
“TÜRK BURJUVA HAREKETİ BAŞLADI”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun Hukuk Danışmanı eski hakim Mithat Ali Kabaali’nin de beğendiği bu paylaşımda Çelen ayrıca, “Şu
an Türk Burjuva hareketi başlamıştır. Önüne dağ dayanmaz” uyarısında bulunmuş!
ic-005.jpg
KASETLER KILIÇTAROĞLU’NA SERVİS EDİLDİ BİLGİSİ…
Kılıçtaroğlu’nun danışmanı Çelen’in kasetlerin ‘Almanya kaynaklı’ olduğu bilgisini ilk kez vermesi akıllara Deniz Baykal olayını getirdi. MİT’çi Kaşif Kozinoğlu'nun Aydınlık Gazetesi’nce sansürlü olarak yayınlanan mektuplarında, Kılıçtaroğlu’nun Alman istihbaratı ile ilişkili olduğu; Alman istihbaratının Kılıçtaroğlu’na kaset servisi yaptığı belirtilmişti.
KILIÇTAROĞLU – BND İLİŞKİSİ…
Kozinoğlu’nun Aydınlık ekibi tarafından sansürlenen söz konusu mektubunda yer alan şok ifadeler şöyleydi: “Almanya’da; ikamet eden ve birçoğu Alman’a karışmış, Alman vatandaşı olmuş, mal varlıklarının tutarı çok büyük olan Türk asıllı Türk vatandaşı olan yaklaşık 3,5 milyon şahsın, AKP tarafından şu ana kadar hiç olmadık şekilde, AB’ne girişe karşılık bir tehdit oluşturması bağlamında, (AKP tarafından) organize edilebileceğinden çok korkmaktadır. Almanya, bu bağlamda; Deniz Feneri yolsuzluğunu bulmuş. Bu yolsuzluğu “Yüzyılın Yolsuzluğu” ilan etmiş. Birinci davasını açmış/nihayetlendirmiş ve hapis cezası verdiği şahısların sorgularının kendisinin de eksik olan (söz konusu sorgulamayı Alman Dış İstihbarat Servisi görevlisi ve iç servis gerçekleştirmiştir) RTE’ye ve AKP’ye uzanan bilgi ve belgeleri temin etmiştir. (ileride kullanmak üzere.) Almanya anılan belgelerin bir kısmını bizzat Almanya’ya giden CHP lideri olmayan Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmiştir. Yani Kılıçdaroğlu Almanya’ya gittiğinde BND mensupları ile görüşmüştür. (BND’nin ağzından bizzat) Alman Gizli Servisi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olmasını desteklemiştir. Ayrıca, Deniz Feneri’nin Türkiye’deki mahkeme safahatını yakın takibe almıştır.”
Akit / Osman Yiğit
 
Hüseyin Gülerce'ye
 

    
13 Mart 2014
“Sayın Başbakan, koskoca bir camiayı seçim meydanlarında hedef tahtası yapıyor. Sanki yargı karar vermiş gibi suçlamalarda bulunuyor. Başbakan Erdoğan “paralel yapı” yaftasıyla, maalesef Hizmet Hareketi’ne ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye çok ağır laflar ediyor. Hepimizin başbakanı olarak Sayın Erdoğan’dan üslup güzelliği beklemek hakkımızdır.” 
Bir an için Gülerce’nin haklı olduğu varsayarak soralım:
Hüseyin Bey,
Sayın Başbakan, 17 Aralık’a kadar Gülen hareketine herhangi bir saygısız ifade kullandı mı?
Bize bir tane hakaret-âmiz ifadesini gösterebilir misiniz?
Mesela şu 7 Şubat’taki MİT krizini ele alalım.
Olayların kronolojisine baktığımızda 7 Şubat MİT krizine kadar cemaatle hükümet arasında en ufak bir ihtilaf bile yok.
Siz bu olaya dahil olduğunuzu hep inkâr ettiniz.
Başbakan çağırıp sorduğunda da yemin billâh reddettiniz.
Peki, o dönemde gazeteleriniz ve televizyonlarınız aracılığıyla adeta otomatiğe bağlanmış gibi senkronize şekilde hükümete cephe alışınızı nereye koyalım?
O kadar kendinizden geçmiştiniz ki, ‘yahu biz ne yapıyoruz’ diye şöyle bir dönüp kendinize ve düştüğünüz duruma bakmadınız.
Ağzınızla inkâr ettiğinizi, cesametinizle kabul ettiğinizin farkına bile varmadınız.
O dönemde, özellikle topsakallı elemanlarınızın yazılarına ve mesajlarına baksanız, olayların bu raddeye geleceğini kolaylıkla anlayabilirdiniz.
Meğerse topsakal çetesi cemaatin öncü kuvvetiymiş.
Ve her şey F. Gülen'in bilgisi tahtındaymış.
Bir hocaya asla yakışmayacak malum bedduayı bile kelime oyunlarıyla ‘mülaane’ye çevirdiniz.
Hepsinde suçlu karşınızdakilerdi, siz hep masumdunuz.
Bir şeyi samimiyetle merak ediyorum;
Hüseyin Bey siz F.Gülen’in hiç hata yaptığını, yapacağını veya yapma ihtimali bulunduğunu düşünüyor musunuz?
 
Onlar ki laf ile verirler dünyaya nizâmât;
Bin türlü teseyyüp bulunur hanelerinde..
 
Dizeleri sizin için bir şey ifade ediyor mu?
Ya da şu dizeler:
 
Âyînesi iştir kişinin lâfa bakılmaz;
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde..
 
Ağzınızdan çıkanla yaptıklarınız yüz seksen derece zıt..
Üstelik bunun farkında bile değilsiniz.
Siz hiç kendi medyanızda yazılan çizilenlere bakmıyor musunuz?
Başbakan’ı yargı kararı olmadan cemaati suçlamakla itham ederken, kendi gazete ve televizyonlarınızda çarşaf çarşaf yayınladığınız montaj kasetler, tapeler hakkında yargı kararı var mı?
Bu yaptığınız yasal mı, ahlaki mi, insani mi, İslami mi?
Yoksa siz başka galakside mi yaşıyorsunuz Hüseyin Bey?!
Dershane sürecindeki tehdit ve şantajları hadi yine görmezden gelelim.
Peki, bu sürecin devamında 17 Aralık operasyonu cereyan etti.
Tüm benliğinizle bu operasyonun bayraktarlığını yaptınız.
Zannettiniz ki, hükümeti yolsuzluk dosyalarıyla yıkarız.
Sanki Türkiye 90 yıldır ilk defa yolsuzluk olayıyla karşılaşıyormuş gibi bir heyecanla ortaya çıkmanız çok enteresandı.
Kendinizi işte bu noktada ele verdiniz.
Zannettiniz ki, toplum yolsuzluk kavramını duyduğunda operasyonun legal veya illegal yöntemle mi olduğuna bakmadan üstüne atlar ve hükümeti postalar.
Hele bu hengâmede emniyet ve yargıdaki paralel yapılanmamızın deşifre olmasıyla kamuoyu alakadar bile olmaz diye düşündünüz.
Tam olarak; şecaat arz ederken sirkatin söyleyen merd-i kıpti pozisyonuna düştünüz.
Ve tabak gibi deşifre oldunuz.
Halk, ‘yolsuzluk yapan hükümeti sandıkta göndermem mümkün ama devlet otoritesini hiçe sayarak imamların otoritesine bağlı hareket eden paralel yapıyı temizlemek her şeyden daha önde gelir’ diyerek meşru hükümete destek verdi.
Meydanlar bunun işaretini veriyor.
30 Mart’ta çok daha güçlü şekilde inşallah oylarıyla da gösterecek.
İşte o zaman Gülen hareketi için zor günler başlayacak.
Hüseyin Bey, ‘turfa müneccim’ yaftasıyla iki dakkada sizi bile satan kendi gazetenize şöyle bir baksanız, söylediklerinizin ne kadar çocukça şeyler olduğunu hemen anlayacaksınız aslında!
Ve bizi de empati yapmak zorunda bırakmayacaksınız.
Selam ve Dua ile..
 
 
Hüseyin Gülerce: Ecevit'in,
Merve Kavakçı çıkışı gerekliydi !
GÜLERCE'NİN KASETLERİ 
 
 
Gülerce: Çok kötü şeyler oluyor, Erdoğan tarihi yanlışta!
05 Mart 2014
Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce bugünkü yazısında 'Çok kötü şeyler oluyor' diyerek ürperten kara tabloyu yazdı.

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Türkiye için felaket senaryosunu yazdı. Erdoğan'ın tarihi yanlışlar içinde olduğunu söyleyen Gülerce Türkiye'nin kaosa sürüklendiğini duadan başka sığınılacak şeyin kalmadığını söyledi.

En başta Sayın Başbakan, koskoca bir camiayı seçim meydanlarında hedef tahtası yapıyor. Yazmaya elimin gitmediği hakaretleri yapıyor.

TARİHE GEÇECEK YANLIŞ YAPIYOR!
Sanki yargı karar vermiş gibi suçlamalarda bulunuyor. Başbakan Erdoğan “paralel yapı” yaftasıyla, maalesef Hizmet Hareketi’ne ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’ye çok ağır laflar ediyor. Hepimizin başbakanı olarak Sayın Erdoğan’dan üslup güzelliği beklemek hakkımızdır. Üzülüyoruz, çünkü bu tavır kucaklayıcı değildir, bu tavır adil değildir, bu tavır hukukî de değildir. Kendilerinin en çok şikâyet ettiği yargısız infaz konusunda, tarihe geçecek yanlışı bizzat kendisi yapmaktadır. Bunun AK Parti’ye, kutuplaşmayı önleyerek bütün toplumu kucaklaması gereken bir iktidara, asla faydası olmayacaktır.

TÜRKİYE KAOSA SÜRÜKLENİYOR
Çok kötü şeyler oluyor. Türkiye, öngörülemez, kestirilemez bir kaosa doğru sürükleniyor. Diyalog ve hoşgörü zeminleri tükeniyor. Uğranılan kayıplar nasıl telafi edilecek? Aileler, baba-oğullar, eşler, kardeşler karşı karşıya geliyor. Meydanların coşkusu; yapılan hatanın, bizi ülke ve millet olarak sürükleyeceği kaos ortamının görülmesini önlüyor. Kutuplaşma derinleşiyor, samimi gönüller ızdırap çekiyor, insanımız arasındaki köprüler berhava oluyor. Yakın hedefler için fayda umanlar bilmeliler ki, orta vadede, hele uzun vadede, uğradığımız zararların büyüklüğü -Allah göstermesin- tahmin bile edilemez.

28 ŞUBAT RUHU DÖNÜYOR!
Çok kötü şeyler oluyor. Son MGK toplantısına 28 Şubat’ın ruhu geri dönüyor. Hem de sivillerin teklifi ile “paralel yapı” kastedilerek koskoca bir camia tehlike ilan ediliyor. Sınırlarımızın dibindeki dış tehditler yerine, iç tehdit yine başa geçiyor. TSK’ya, vesayet dönemindeki rolünün bugünkü iktidar eliyle hatırlatılması tek kelime ile fecaattir. Çünkü askerin geri dönüşüne yol veriliyor...

FACİAYA YOL AÇACAKTIR
Çok kötü şeyler oluyor. “Paralel yapı”nın üzerine gidiyoruz diye dershanelerin kapatılması, iki yıl sonra eğitim ve öğretimde büyük bir faciaya yol açacaktır. 2016 üniversiteye giriş sınavının sonuçları, bu felâketin ne anlama geldiğini herkese anlatacaktır. Ama ne fayda… Olan gençlerimize olacaktır.

Çok kötü şeyler oluyor. Sağduyulu seslerin feryatlarına rağmen, sorumlular sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi davranıyorlar. Kimse, kendi yanlışına, yanlış denilmesini istemiyor.

Duadan başka sığınağımız kalmadı…


http://www.timeturk.com/tr/2014/03/05/huseyin-gulerce-cok-kotu-seyler-oluyor-erdogan-tarihi-yanlista.html#.Uxdj_Fo5nDc
 
 
Hüseyin Gülerce'den skandal demeç!
 
21 Aralık 2013  ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times'a konuşan Zaman Gazetesi baş-yazarı Hüseyin Gülerce skandal açıklamalarda bulundu
 Hüseyin Gülerce'den skandal demeç!

Türkiye'de gündem damgasını vuran yolsuzluk soruşturması dünya medyasında da tartışılıyor. Amerika'nın en saygın gazetelerinden New York Times konuyla ilgili haberinde, "Uzmanlar, tırmanan siyasi krizin, Fethullah Gülen'in Türk devleti içinde biriktiriği gücü gösterdiğini söylüyor" yorumunu yaptı.

"GEZİCİLERLE AYNI ŞİKAYETLERİ PAYLAŞIYORUZ"
New York Times'a konuşan Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce de, Gülen'in takipçilerinin Gezi Parkı protestocularının Erdoğan hakkındaki şikayetlerinin birçoğunu paylaştığını ifade etti. İki grubun da, çok güçlenen Erdoğan'ın otoriter tarzından ve AB üyelik süreci ile demokratik reformları terk etmesinden şikâyet ettiğini belirtti.

"İLK ÇATLAK MAVİ MARMARA'DA ÇIKTI"
Gülerce şöyle devam etti: "Sayın Erdoğan'ın aşina olmadığı bir gruptan bahsetmiyoruz. İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemden beri hepimizi şahsen tanıyor. Sayın Gülen'i 20 yıldır tanıyor. (Hükümetle Gülen Hareketi arasında) İlk çatlaklar Mavi Marmara krizi ile çıktı. Sayın Gülen'in tutumu çok netti. Türkiye'nin dış politikasında maceraya atılmaması, Batı'ya yönelimini sürdürmesi ve dış politika meselelerini diyalogla çözmesi gerektiğini hep söyledi."

http://www.haber10.com/haber/459124/#.UvJHps5i0tB
 
Gülerce: Yaşanmamış sıkıntılara hazır olun

Zaman yazarı Hüseyin Gülerce Twitter'dan çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

 

Fethullah Gülen'e en yakın isim olarak bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter'da çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Gülerce, ''Herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun'' diye yazdı.
Gülerce, Twitter'da şunları yazdı:

Demokrasimiz, milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkar. Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun..Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz. Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak. Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat..
 
 

http://www.haber7.com/guncel/haber/1112304-gulerce-yasanmamis-sikintilara-hazir-olun 
 

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
03.04.2014
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder