HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

27 Şubat 2014 Perşembe

Seni Seviyoruz Savunan Adam

Ahmet Taşgetiren günümüzün Savunan Adamı Tayyip Erdoğan'dır dedi.
Seni Seviyoruz Savunan Adam
27 Şubat 2014
Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren 17 yıl önce Rahmetli Erbakan Hoca için yazdığı "Savunan Adam" yazısına göndermede bulunarak bugünün Savunan Adamı Tayyip Erdoğan'dır dedi. İşte o yazı;
BUGÜNÜN SAVUNAN ADAMI: ERDOĞAN
Yarın 28 Şubat. Ama hayır, bu yazı Erbakan Hoca için değil. Savunan adam bugün Tayyip Erdoğan.
Her türlü kumpasa karşı milletinin iradesini savunan adam. 17 yıl önceki "Savunan adam" yazısı da sadece Erbakan için değildi. Bakın o yazıya, şu ifadeleri okuyacaksınız bir yerinde: "Orada, sanık sandalyesindeki siluetini çizmeye çalıştı içinde. Orada tek bir kişi yoktu. Sürekli değişen, milyonlarca değişen insan siluetleri vardı. Sanki savunmanın her kelimesini bir başka kişi seslendiriyordu. Sanki hiç bitmemiş bir duruşmadan kesitlerdi gözlediği.
Sanki bu görüntü hiç değişmemişti. Sanki gözü kendisine aitti savunan adamın, yüreği dedesine, elleri babasına, tebessümü çocuğuna... "Bu, benim, dedi, hiç şüphesiz bu benim." Evet, Tayyip Erdoğan bugün sizsiniz. Bir büyük proje var. Büyük senaryo. Hiç şüpheniz olmasın, Menderes'i yakan proje bu, Özal'a tuzak kuran, Erbakan'ı sanık sandalyesine oturtan proje. Hatta Demirel'in, "Türkiye pistte hızlanan uçak misali, tam kalkış -take off- anında başına vurulup düşürülüyor" dediği proje.
Türkiye'yi vurma projesi. Mısır'da Sisi bu, Suriye'de Esed'in varil bombası, Orta Afrika'da Müslüman kıyımı, Filistin'de Gazze ablukası, Arap baharına tuzak bu, Bangladeş'te idam cezası, Myanmar'da Müslümanın gözyaşı. Tayyip Erdoğan bunların tamamındaki ümit boyutu. Türkiye bugün Tayyip Erdoğan'ın şahsında bir kere daha vuruluyor. Dün Erbakan'ın şahsında vurulmuştu 28 Şubat'la.

YENİ AKİT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder