HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

27 Şubat 2014 Perşembe

Zaman, 28 Şubat Zaman'ı

Zaman gazetesi dün, 28 Şubat postmodern darbe sürecinde, yalan beyanlar, montaj görüntü ve ses kayıtlarıyla Refah-Yol hükümetini hedef alan bir kesim medyayı aratmayan bir sayfa ile çıktı.
Zaman, 28 Şubat Zaman'ı
27 Şubat 2014
Hükümeti hedef alan İstanbul merkezli 17Aralık operasyonundan sonra seçilmiş iktidarı açıkça hedef alan Zaman gazetesi, 28 Şubat'ın yıl dönümünde postmodern darbe sürecinin gazeteleri gibi yayın yapmaya başladı.
SÖZDE TAPELER
Yedi bin kişinin dinlenmesini yalanlayıp, Türkiye'yi derinden sarsan skandalın altında imzası olan savcıları aklamak için türlü yollara başvuran gazete, dün de adeta '28 Şubat bülteni' gibi çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın montajlanmış ses kayıtlarını, manşetinden 'Türkiye bu ses kayıtlarını konuşuyor' başlığıyla duyuran Zaman gazetesi ekleme yapılan sözde tapeleri ise metin olarak birinci sayfasından yayınladı. Zaman gazetesi, Başbakan Erdoğan'ın montaj kayıtları dünkü grup toplantısında kesin bir dille yalanlamasını ise tam bir 28 Şubat medyası ağzıyla okurlarına duyurmayı tercih etti. Gazete, Başbakan Erdoğan için 'montaj ve dublaj diye savundu' dedi.
Zaman, 28 Şubat Zaman'ı
SELAHATTİN DEMİRTAŞ BİRİNCİ SAYFADA
Zaman'ın her fırsatta hedef alıp, bölücülükle suçladığı BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ise sırf Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi diye birinci sayfasına taşıması da dikkatlerden kaçmadı.
Yeni Akit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder