HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

26 Mart 2014 Çarşamba

klasiği

Türkiye'de 'ın kapatılmasına sert tepki gösteren ve tehdit eden , taciz vakalarının artması üzerine Facebook, WhatsApp ve Twitter gibi iletişim ağlarının fişinin çekilebileceğini açıkladı...
Almanya klasiği26 Mart 2014
Türkiye, mahkeme kararını dinlemeyen 'a erişimi durdurmuştu. Birçok ülkeden olduğu gibi 'dan da Türkiye'ye ağır eleştiriler geldi. Son olarak Angela Merkel'in sağ kolu ve Alman hükümetinin İnsan Hakları Sorumlusu Christoph Straesser, Türkiye'nin Twitter servisine erişimi kapatarak bir AB adayı ülke için geçerli kırmızı çizgi sınırını aştığını söyledi.

21 YAŞINDAKİ SAPIK Straesser, bu durumun bir an önce düzelmesi gerektiğini aksi takdirde Almanya olarak bazı yaptırımlarda bulunabileceklerini belirtti. Ancak aynı Almanya, dün ilginç bir karara imza attı. Almanya'da Facebook ve WhatsApp üzerinden genç kızları taciz eden 21 yaşındaki M.T.'nin Facebook ve WhatsApp'a girmesi mahkeme tarafından yasaklandı.

YAPTIRIM UYGULARIZ Mahkeme Başkanı, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal medya, kişilerin özgürlük haklarını ihlal etmediği sürece desteklenmeli. Taciz ve özel hayata müdahale gibi durumlarda sosyal medya uyarılmalı. Facebook, Twitter veya WhatsApp, alınan kararları uygulamalı. Aksi durumda Almanya olarak bu sitelere yaptırım uygularız" dedi. M.T.'nin işlemiş olduğu bir diğer suç da, bir genç kızın çıplak fotoğraflarının üzerine gamalı haç çizip, ırkçı içerikli yazılarla internete sunması olarak açıklandı.
http://www.takvim.com.tr/Dunya/2014/03/26/almanya-klasigi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder