HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

18 Mart 2014 Salı

F.GÜLEN:ALLAH SORAR BUNU

“Kanunsuz Dinleyen Hesap Versin”

Gülen hukuksuz dinlemelerden yakınırken, aynı gazetede Başbakan’a dair illegal dinleme kayıtlarına ilişkin haber yayınlandı.
“Kanunsuz Dinleyen Hesap Versin”
18 Mart 2014
Fethullah Gülen, Zaman gazetesinde yayınlanan röportajın bugünkü bölümünde, kanunsuz dinlemelerle ilgili olarak “Kanunsuz dinleyen hesap versin” dedi.
Gülen şunları kaydetti: “Her nu suretle olursa olsun hukukun dışına çıkarak dinleme yapan her kimse bulunup cezalandırılmalı. Bu kim olursa olsun, kime karşı sempati duyarsa duysun. Ben de arkadaşlarım da dinleme mağduruyuz. Usulsüz, kanunsuz hatta kanunun tanıdığı yetkiyi aşarak dinleme yapan varsa hukuk karşısında hesap vermeli.”
Fethullah Gülen “hukuksuz dinlemelerden” yakınıp, “kanunsuz dinleme yapanlardan hesabının sorulmasını” isterken; aynı Zaman’ın sürmanşetinde Başbakan Erdoğan’la ilgili illegal dinleme kayıtlarına dair bir haber yer aldı.
“Babacığım Cemaat’e operasyon gerekiyor” başlığıyla verilen dinleme haberinde, şu ifadeler yer aldı:
“Hizmet hareketine yönelik operasyon emrinin altından ilginç bir isim çıktı. Önceki gün internet sitelerine düşen ve Başbakan ile oğlu Bilal’e ait olduğu ileri sürülen ses kaydında Bilal Erdoğan babasına, Cemaat’le ilgili telkinlerde bulunuyor: ‘Babacığım bunlara hemen bir karşı operasyon yapılması gerekiyor. Savcılık üzerinden Cemaat’in büyük babalarının alınması gerekiyor.’ Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi ise telefonda temkinli konuşuyor, ‘Dur şimdi onu karıştırma’ diyor.”
resimler.jpg
http://www.habervaktim.com/haber/364732/kanunsuz-dinleyen-hesap-versin.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder