HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Bedduacı örgütün “tuzluk”u fena saçmaladı!

Bedduacı örgütün “tuzluk”u fena saçmaladı! Nisan 07, 2014    
Gülen grubunun Hükümet karşıtı tavırlarından sonra AK Parti’den istifa eden İstanbul milletvekili Muhammed Çetin, garip bir tweet attı.
Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen Muhammed Çetin, AK Parti’den istifa ettikten sonra THY ile yaşadığı uçak krizi ile gündeme gelmişti.
UÇAĞA 3 SAAT RÖTAR YAPTIRDI
Geçtiğimiz ay Pakistan’da yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları’na gidecek olan İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, elindeki ekonomi biletiyle busines koltuğa oturmak isteyince olanlar olmuştu. Ekonomi boarding (uçuş) kartı ile Business koltuklardan birine oturmak isteyen Çetin, kabin ve yer hizmetleri görevlilerine uzun süre direnmiş, uçağın üç saat rötar yapmasına neden olmuştu. Çetin o esnada attığı, “Uçaktan indirilmek isteniyorum” tweetleriyle de sosyal medyayı hareketlendirmişti.
BODRUM DEPREMİ İLE İLGİLİ BİR GARİP TWEET
Muhammet Çetin, dün akşam attığı bir tweet ile yine gündeme geldi. Çetin, dün Bodrum’da yaşanan 3.8 büyüklüğündeki depremi, “bazılarının Cemaat’in üstüne gelmesi” ile ilişkilendirerek şaşırttı. Sosyal medya kullanıcıları da Çetin’e “Ne alaka” diyerek tepki gösterdi.
cetin
http://www.medyagundem.com/bedduaci-orgutun-tuzluku-fena-sacmaladi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder