HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Gülen örgütünün sosyal medyadaki suç unsurları tespit edildi!
Gülen örgütünün sosyal medyadaki suç unsurları tespit edildi! 
Nisan 07, 2014    
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Yeni Şafak gazetesinden Nil Gülsüm’le yaptığı röportajda, sosyal medyada suç işleyenlerin tespit edildiğini söyledi.
Yeni Şafak gazetesinden Nil Gülsüm’ün sorduğu, “Paralel Yapı’nın emniyetteki istihbarat şeflerinden Ali Fuat Yılmazer geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda bütün faaliyetlerini Başbakanın talimatları doğrultusunda yaptığını söyledi. Bu açıklamalar için yorumunuz nedir?” sorusuna, “Devletin gizli bilgilerini sosyal medyada yayanların bazıları tespit edildi.” diyerek cevap verdi.
İşte Atalay’ın o cevabı:
“O dönemde bazı olaylar esnasında olayla ilgili bilgilendirme yapılmış olabilir ama ‘bunlar Başbakan’ın kararıyla oldu’ şeklindeki söylemler çok yanlıştır. Ortaya atılan iddialarda bir hukuksuzluk bulunduğu için de mesele yargıya intikal etmiştir. O kişi de bu hukuksuzluğun karşılığını görecektir. Devletin gizli bilgilerini sosyal medyada yayanların bazıları tespit edildi, diğerleri de tespit aşamasında. Onlar için de aynı hukukî süreçler mutlaka işletilecektir.”
http://www.medyagundem.com/gulen-orgutunun-sosyal-medyadaki-suc-unsurlari-tespit-edildi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder