HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

17 Şubat 2014 Pazartesi

Dumanlı "hem suçlu hem güçlü" havasında...
 
17 Şubat 2014
Zaman genel yayın müdürü Ekrem Dumanlı, bu haftaki yazısında tam anlamıyla “şecaat arz ederken merdi kıpti, sirkatin ifşa eder” örneği sergiledi.
Dumanlı "hem suçlu hem güçlü" havasında...
Zaman gazetesi genel yayın müdürü Ekrem Dumanlı, Gülen örgütünü masum duygularla destekleyen mütedeyyin halk kitlesinin arkasına sığınarak Başbakan’ı tehdit etti ve Başbakan’ı kastederek Gülencilere örgüt diyenlerin adının Yezid ile Sisi’nin yanında anılacağını yazdı.

Dumanlı, Gülen ve doğan medyasının ortak yayınlarında Suriyeli göçmenlere yardım götürmekte olan İHH tırı için “El-Kaide’ye silah taşıyan İHH tırına baskın” manşetlerini, Jandarmanın ve paralel bağlantılı savcının MİT tırlarına silah baskını”, ortalığa saçılan telefon dinlemelerini, 17 Aralık operasyonunu uzaylılar yapmış havasında güya camiaya hakaret ediliyormuş siteminde bulunuyor.
Sitem ederken tehdit etmeyi ihmal etmeyen Dumanlı, Başbakan’ı KCK’yı kollamakla suçluyor ve Gülencilere örgüt diyenlerin adlarının Yezid ve Sisi ile birlikte anılacağını pervasızca iddia etmekten kaçınmıyor.

Başbakan Erdoğan her konuşmasında Gülen’i masum duygularla desteklemiş kitle ve toplum kesimlerini özenle Örgütün Üst Kadrosu arasında kalın bir çizgi çekmesine rağmen Dumanlı, çarpıtmasını sürdürüyor ve camianın hedef alındığını yazısında defalarca tekrarlıyor.

İşte Dumanlı’nın bugünkü yazısından ilgili paragraflar:
Bir ülkenin Başbakan’ı her gün birkaç kez bir kitleyi hedef gösterirse, o kişiler hakkında suç uydurulmaması düşünülebilir mi? Şu an yargıya resmen baskı yapılıyor. Devletin bütün imkânları seferber edilerek ve dünya tarihinin en kara medya yapısı inşa edilerek suç bulunmaya çalışılıyor.”
“Peşinen söyleyeyim ki uzun bir zamandan beri fettan bir üslupla sürdürülen mesnetsiz çete/örgüt suçlaması ile 76 yaşına gelmiş Fethullah Gülen Hocaefendi’ye zarar vermeye kalkışırsanız tarih, adınızı Yezid’lerin, Haccac-ı Zalim’lerin yanına kaydedecek. Belki tarihi çoktan unutmuşsunuzdur; hadi daha yakından anlayabileceğiniz bir örnekleme yapayım. Hani ikide bir Mısır’daki General Sisi’ye darbeci diyor, veryansın ediyor ve “İhvan’ı terör örgütü ilan etmek için kumpas kuruyor” diye suçluyorsunuz ya... İşte esameniz, planladığınız şeyleri zulme dönüştürür ve icra ederseniz, Sisi’nin yanına yazılacak!”

Bir faydası olur mu, sanmıyoruz ama yine de Dumanlı’ya soralım: Ananas muhabbeti, beddua sizin deyiminizle mulaane, ihale dağıtma, %65 ile bile gelseler dosyalarla çökertin, uzun adam ölsün bedduaları, böcek, Gezicilere destek, 7 Şubat, 17 Aralık, 25 Aralık, İHH tırı, Mit tırları vs. ne ile açıklıyorsun?


Bunları açıkla, merak etme bu millet maşeri vicdanı ile örgüt olup olmadığınıza karar verir!
Haber 10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder