HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

17 Şubat 2014 Pazartesi

 
Süleyman Müftigil’e yeğen isyanı!
7 Şubat 2014
Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen işadamı Süleyman Hamit Müftigil'in ortaya çıkan ses kayıtları, Gülen grubunun darbe girişimini deşifre etti. S. Müftigil’in yeğeni Rana Müftigil ise bu ses kayıtlarından sonra Twitter'da amcası ve F.Gülen’e isyan bayrağı açtı.

Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen Süleyman Hamit Müftigil'e ait olduğu iddia edilen skandal ses kayıtları geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmüştü. Fethullah Gülen'le günde 3 defa görüştüğünü söyleyen Müftigil, Başbakan Erdoğan’ın tasfiye edileceğini, Ak Parti’nin parçalanacağını ve istedikleri kişiyi bakan yapacaklarını söylüyordu.
Müftigil'in özellikle Erdoğan’ın ve Barzani’nin tasfiye edilmesiyle kanlı çatışmaların yeniden başlatılacağını söylemesi, paralel yapının ürkütücü amaçlarını ele vermişti.

YEĞEN MÜFTİGİL’DEN SOSYAL MEDYADA TEPKİ:KAÇAKÇIYDI, DOLANDIRICIYDI, ŞİMDİ VATAN HAİNİ OLDU”
Süleyman Hamit Müftigil'in yeğeni Rana Müftigil, sosyal medya sitesi Twitter'daki hesabından yazdığı tweetlerle hem amcasına hem de Fethullah Gülen’e tepki gösterdi.
Süleyman Hamit Müftigil'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla birlikte Gülen grubunun maskesinin tamamen düştüğünü belirten Rana Müftigil, twitterda amcası için "Kaçakçıydı, dolandırıcıydı, yalancıydı şimdi ise vatan haini oldu." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

SÜLEYMAN'A: GÜL AĞLANACAK HALİNE
Ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından "Eminim şu an kendini ünlü sanıyorsun, gül ağlanacak haline" yazan Rana Müftigil'in bu tweeti de amcası Süleyman Hamit Müftigil için yazdığı görüldü.

CEMAAT REDDETTİ AMA YEĞENİ GERÇEĞİ ORTAYA KOYDU
İnternete düşen ses kayıtlarında Sözcü gazetesi muhabirine bomba açıklamalar yapan Süleyman Hamit Müftigil'e karşı linç kampanyası başlatan Gülen grubu medyası, Müftigil'in Cemaat'le hiç bir alakası olmadığını iddia etmişti.
Fakat aynı zamanda Gülen grubunun ekonomi kuruluşu olan TUSKON'a bağlı Koza Kadın Derneği yöneticisi olan yeğen Rana Müftigil'in Twitter hesabından "Gülen cemaatinin maskesi benim için Süleyman Hamit Müftigil'in ses kayıtları ile tamamen düşmüştür." yazması, Süleyman Hamit Müftigil'in Cemaat'e mensup olduğunu ortaya koydu.
DAVUTOĞLU'NA KÜFÜR EDEN SÜLEYMAN'IN YEĞENİ, DAVUTOĞLU’NA SAHİP ÇIKTI
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na küfür eden Süleyman Hamit Müftigil'in yeğeni Rana Müftigil'in Davutoğlu'yla alakalı tweetleri paylaşması 'amcasına sessiz bir tepki' olarak değerlendirildi.

Haber 10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder