HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

25 Mart 2014 Salı

Fethullah Gülen'inkiler yeğen değil yiyen!

Gülen'in AİLESİ ZENGİN DEĞİLİZ DİYE BASIN YOPLANTISI YAPMIŞTI  AMA


Fethullah Gülen Hocaefendi'nin ailesi, akrabaları ve yakınları Hocaefendi'ye yapılan hakaretlere ve çirkin iftiralara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erzurum'daki Polat Rönesans Otel'de yapılan toplantıda Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin ailesi adına Kemal Gülen açıklama yaptı.
09 Mar 2014

Hepimiz biliyoruz ki Şam ve Ahlat’tan göç ederek Erzurum’a yerleşen ailemizin kökleri, muhterem hocamızın dedeleri bu millete maddi manevi bir çok alanda hizmet etmiş şahsiyetlerdir.

Hocaefendi Erzurum’un en meşhur âlimlerinin rahle-i tedrisinden geçmiş ve nihayet Bediüzzaman Hazretlerinin eserlerini tanıyınca da bütün ruhuyla nurları anlamaya ve anlatmaya koyulmuştur. Ömrünü kitaplar arasında geçiren, yetmişten fazla eseriyle -ki bunların bir kısmı yirmiden fazla dile tercüme edilmiştir-, fikir ve aksiyon hayatıyla üniversitelerde doktora tezlerine konu olan hocamızın bazı eserleri fakültelerde ders kitabı olarak okutuluyor. Hatta dünyada Hocamızın adına üniversitelerde kürsüler kuruldu, yabancı ilim adamları bile değerli büyüğümüzden nasıl istifade ettiklerini iftiharla anlatıyorlar. Biz de ailesi olarak okumanın gerekliliğini ondan öğrendik, onun teşvikleriyle üniversitelere gittik ve gitmekteyiz. Biz, bize dünya ve ukba hayatımızın kurtuluş yollarını gösteren Hocaefendi yeyapılan zulüm ve haksızlık karşısında, susarak dilsiz şeytan olmak istemiyoruz. 

Hocaefendi bütün ömrünü dikkat ve temkin ile yaşamıştır. Kuran ve sünnete sıkı sıkıya bağlı bir hayat sürmüş ve bu konuda akrabalarına da hüsn-ü misal olmuştur. Son derece mütevazı, müstağni ve ihtiyaçlarını en aza indirerek yaşadığını cümle âlem biliyor;biz de bunun şahidiyiz. Zaten o hayatını bir bavula sığdırmasaydı, binlerce insan elindeki bir bavula hayatını koyarak hizmet kervanına katılır mıydı? Hayır, katılmazlardı. Onun en büyük sermayesi dünyayı elinin tersi ile itmesi, dünyaya perestiş etmemesi. Dünyadan ve dünyalıktan başka bir şey düşünemeyenler bunun nasıl bir zenginlik olduğunu tabi ki anlayamazlar.

Hocaefendi’nin dünyayı aşan şöhretine rağmen bugüne kadar ne kardeşleri ne akrabaları ne hısımları ne de sair yakınları bu nüfuzdan nemalanmadılar, istifade etmeyi düşünmediler. Onlar da mütevazı bir hayatı tercih ettiler. Kardeşlerinin ve yakınlarının sade yaşamları buna en güçlü delildir. Evet, o yıllardır “Allahım, kardeşlerimin iki yakasını bir araya getirme” diye dua ediyor. Gelmedi de zaten. Tarih şahittir ki Hocaefendi de onun rehberliğindeki hizmet hareketi de bizden, yani ailesinden dolayı mahcup olmadı, inşallah olmayacaktır da. Herkes kendi yağında kavrulacak, dişini sıkacak, ekmeğini taştan çıkaracak, ama inşallah milletimizin hüsn-ü zannını boşa çıkartmayacağız. Hocamızı utandırmayacağız. Bir lokma bir hırka yaşamak nedir bilmeyenler, devletin malını deniz görenler, muhterem büyüğümüze çamur atmaya kalkıyorlar. Ama bilmeliler ki bu çamurlar onun tertemiz elbisesinde iz bile bırakmayacaktır.
 
Fethullah Gülen Ailesi ve Yakınları

F.GÜLEN'İN yeğeninin Ferrarisi

 

'inkiler yeğen değil yiyen!

Zaman Gazetesine yaptığı açıklamada sadece 2 ceketim var dedi ama iş hiç de söylediği gibi çıkmadı. Gülen'in yeğenleri lüks içinde yaşıyor. Yeğenlerinden biri ABD'de gayrimenkul zengini olurken ötekisi Ferrari'si ile sokakların tozunu alıyor.
Türkiye'nin gündemini sarsmaya devam ediyoruz. Gün geçmiyor ki paralel yapının ele başı 'in bir skandalı daha gün yüzüne çıkmasın. Skandalı baş rolünde bu kez yeğeni Mebruke'nin oğlu var.




FERRARİ RESİMLERİ FACEBOOK ÜZERİNDEN YAYIMLANMIŞ!ABD sokaklarında son model Ferrari'siyle yolların tozunu alan Esat Türkyolu, Ferrari'si ile çektiği resimleri sosyal paylaşım sitelerine de yüklüyor.



"ESAT BİZİ GEZDİRDİ"Türkyolu'nun bir arkadaşı birlikte çektirdikleri Ferrarili resimleri kendi kişisel hesabında paylaştı. "Esat bizi gezdirdi" şeklinde bir bildirimde bulunan arkadaşına Esat Türkyolu sert çıktı ve "Çocuk sana bunu her yerde paylaşma demedim mi! Bazıları sahip olmadığı için kıskanıyor" şeklinde azarladı.

Gülen'in yeğeninin Ferrari keyfi:
http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/03/25/fethullah-gulenin-yegen-degil-yiyen

Fetullah’ınkiler yeğen değil yiyen çıktı! Mart 24, 2014    
Fethullah Gülen “Tek ceketim var” dedi. Ancak o ceket tüm akrabalarını sevindirdi! Yeğeni Mebruke ile eşi Cevdet Türkyolu, ABD’de villaları, arsaları sıraya dizdi. Oğulları Esat, Ferrari’yi kapıya çekti! Ailenin tapuları, saymakla bitmedi….
ABD’den paralel yapıyı yöneten Fethullah Gülen, dünya nimetlerine kilitlendi! “Tek ceketim var” diyen Gülen, tüm akrabalarını ihya etti. Kendisini maddi dünyaya kapattığını belirten Gülen’in ABD’de yaşayan akrabaları da bundan istifade etti. Buna göre Gülen’in yeğeni Mebruke ile evli olan Cevdet Türkyolu, malikane üzerine malikane yaptırdı. Türkyolu’nun Florida’da 3 malikane, çeşitli eyaletlerde tespit edilen en az 20 gayrimenkul olduğu belirlendi. Tapuların bir kısmı Cevdet Türkyolu’nun üzerine bir kısmı da eşi Mebruke Türkyolu’nun üzerine kaydedildi.
AYAKLARINI YERDEN KESEN ORTAK!Bununla da kalmayan Türkyolu, Pensilvanya’da hocanın kaldığı malikanenin yanında 55 dönümlük çiftlik aldı. Üzerine montanj üssü kurdu. Cevdet Türkyolu’nun oğlu Esat Türkyolu da lükste sınır tanımadı. Fotoğraf ve montaj konusunda usta olan Esat Türkyolu, altına Ferrari çekti. Esat’ın arabaları Ferrari ile sınırlı değildi. Türkyolu’nun ortağı olan Sait Önal da köşeyi döndü. ABD’deki siyasiler üzerinde kampanya yapan Önal, altına özel uçak bile çekti.
ANGUS LOBİSİ
Cevdet Türkyolu’nun ABD’deki ortaklarından biri de Sait Önal… Önal, cemaatin charter (sözleşmeli özel okul) okullarının sahibi görünüyor. Birçok politikacıya yaptığı yüksek miktardaki bağışlarla tanınıyor. Bu arada Türkoylu ile Önal’ın bir diğer ortak noktası da angus ticareti. Türkyolu’na ait olan Mudi Farm INC. ile Sait Önal ve Murat Hokka’nın sahibi olduğu Mudi Farm Export, Türkiye’ye angus gönderiyordu. Ancak firmanın Türkiye’deki temsilciliğinde tespit edilen yolsuzluk, tutuklamalarla sona erdi.
HIZLI KURGUCUEsat Türkyolu, Gülen’in montaj fabrikası gibi çalışıyor. Hazırladığı kasetleri, doğrudan hocaya teslim ediyor. Tabii ki bu çalışmalar “yol” olarak geri dönüyor. ABD’de son model bir Ferrari’ye binen Esat Türkyolu, asfaltı ağlatıyor. Türkyolu, Ferrari’si ile çektiği resimleri sosyal paylaşım sitelerine de yüklüyor.

Herkes sustu, o dinledi. Dinlerken kendi yeğenlerini de yanına aldı. Onlardan biri ise Gülen’in yeğeni Mebruke ile eşi Cevdet Türkyolu’nun oğlu Esat Türkyolu’ydu. Gülen’in Pensilvanya’daki montaj fabrikasında çalışan Esat, fotoğraf video çekimi ile montajlama konusundaki ustalığını yollarda da gösterdi. Hocanın milyarlarca dolarlık servet ağı, Esat’ın ayağına serildi. Esat, altına Ferrari çekip ABD yollarında turlamaya başladı. Montaj ekibinin başında olan Esat’ın araba koleksiyonu olduğu belirtiliyor.
YEĞEN DEĞİL YİYENAdı Muaz Bin Cebel Gülen… Fethullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu. O da tıpkı Esat gibi Fethullah Gülen’in montaj fabrikasında görev yapıyor. Ses kayıt ve montaj programlarında üstün bir yeteneğe sahip olan Muaz, yatırım konusunda da oldukça başarılı! Zira yeğen Muaz’ın ABD’de farklı adlarda gayrimenkulleri ve şirketi bulunuyor. Muaz Bin Cebel, montaj ve ses kayıt çalışmasından arta kalan zamanda, Gülen ailesinin milyarlarca dolarlık servetinden nemalanıyor.




(TAKVİM)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder