HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

25 Mart 2014 Salı

Bank Asya satılıyor!


satılıyor!

nün kara kutusu 'yı kurtarma çabaları sonuç bulmadı. Bank Asya ve Katarlı QIB'nin stratejik ortaklık görüşmelerine başladı
Bank Asya satılıyor!25 Mart 2014
'nın, Katar'ın en büyük İslami bankası Qatar Islamic Bank (QIB) ile stratejik ortaklık amacıyla görüşmelere başlandığı belirtildi.

Bank Asya açıklamasına göre, QIB'nin Bank Asya'da stratejik ortak olması amacıyla yapılacak görüşmelerle, ortaklık tesis sürecinin yasal izinlerinin alınmasıyla birlikte kısa süre içerisinde neticelendirilmesi planlanıyor.

Açıklamada verilen bilgilere göre, 1996 yılında kurulan, 2006 yılında da hisseleri halka arz edilen Bank Asya, 2013 yıl sonu itibariyle 900 milyon lira ödenmiş sermaye, 2,5 milyar lira özkaynak, 29 milyar lira aktif toplamı, 21 milyar lira nakdi kredi, 19 milyar lira toplanan fonları, 181 milyon lira net karı ile aktif büyüklüğü sıralamasında Türkiye'nin 13. büyük bankası konumunda bulunuyor.

1982 yılında Katar'ın ilk İslami finans kurumu olarak faaliyetine başlayan QIB ise ülkesinin İslami bankacılık sektöründe yüzde 35, toplam bankacılık sektöründe ise yüzde 9'luk paya sahip. QIB, Katar'ın yanısıra Lübnan, İngiltere, Sudan ve Malezya'da da bankacılık faaliyeti gösteriyor.

ÖRGÜTÜN BANK ASYA'YI KURTARMA ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ
Fethullah nün bankası Bank Asya'yı kurtarmak için çaba sarfeden Gülen örgütü bankaya ortak almak zorunda kaldılar. Vatandaş, Türkiye içerisinde oyunlar kuran ve fitne çıkaran Gülen örgütünün bankasında paralarını çekmişti. Ülke içerisinde kurulan kumpasın farkına varan vatandaşlar bir bir parasını çekmiş ve Gülen örgütüne büyük bir darbe vurmuştu.

BANK ASYA'YA PARA YATIRMAK UMRE'DEN SEVAP

17 Aralık operasyonu sonrası planları deşifre olan paralel yapının, sıkıntılı durumdan kurtulabilmek için her yolu denediği anlaşılmıştı. İnternete düşen yeni ses kayıtlarında, özellikle maddi konularda paralel yapının nasıl bir yol izlediği gözler önüne serilmişti.

BANK ASYA'YI KURTARMAK İÇİN HER YOLU DENEDİLER

http://www.takvim.com.tr/Ekonomi/2014/03/25/bank-asya-satiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder