HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

25 Mart 2014 Salı

Aziz Yıldırım'ı Hanefi Avcı'ya kim şikayet etti?

2009 Devrimci karargah’ta 2011 şike operasyonunun izleri..

Aziz Yıldırım'ı Hanefi Avcı'ya kim şikayet etti? 25 Mart 2014
A Haber'de yayınlanan Yüzde Yüz Siyaset programına katılan Hanefi Avcı'nın avukatı Fidel Okan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in, Hanefi Avcı'nın hüküm giydiği Devrimci Karargah davasının soruşturmasını yürütürken usulsüzlük yaptığını öne sürdü. 2005 yılında Gülen cemaatinden bazı kişilerin, Hanefi Avcı KOM Daire Başkanı iken, Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olduğunu açıklayan Okan, 2009'da Devrimci Karargah Soruşturmasının ek tutanaklarına şike operasyonuna ilişkin izlerin görülebileceğini öne sürdü.

Yılmazer, emniyet'te bir şubede birkaç aydan fazla çalışamadı

Ali Fuat Yılmazer bir şubede bir şubede bir kaç aydan fazla çalışamıyor. Bunları duyup bana dava açar umarım, o şubelerin Emniyet Müdürleri'ni tanık olarak davaya çağırmak istiyorum çünkü. Kimse istemiyor yanında. en sonunda istihbarattan atılmasına karar veriliyor. Adapazarlı bir emniyet müdürü iyi niyetle onu İKK'da araç çıkış kontrolün başına getiriyorlar. Normalde hiçbir zaman bu göreve gelemecek, gerekli niteliklere sahip olmayan sol örgütler konusunda bilgi ve deneyimi olmayan, sokak tecrübesi olmayan sosyal ve psikolojik açıdan sorunlu olduğunu değerlendirdiğim Ali Fuat Yılmazer, kitapta yazan ifade bu. bu göreve atandı. Hanefi Avcı kitabında yazıyor. Sosyal ve psikolojik ve açıdan sorunlu olduğunu Hanefi Avcı ilan ediyor.

Yılmazer, soruşturmada usülsüzlük yaptı

Devrimci Karargah soruşturması Ali Fuat Yılmazer adıyla yürütüldü. Soruşturmada Necdet Kılıç telefonu Necip Kalan adıyla ve Hanefi Avcı'nın telefonu İbrahim Sağlam adıyla sahte isimlerle dinlendi.
http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/03/25/aziz-yildirimi-hanefi-avciya-kim-sikayet-etti
Devrimci Karargah'ta şike operasyonunun ayak izleri

Dinleme kararında ek olarak ekonomik anlamda büyük meblağların söz konusu olduğu futbol camiası içinde, devrimci karargahtan bahsediyoruz içinde şike var, örgütlü bir şekilde gerektiğinde cebir ve tehdit kullanarak haksız ekonomik kazanç sağlamak amacıyla faaliyet gösteren şahısların başta emniyet personeli olmak üzere farklı bürokratik şahıslarla ilişkiye girdikleri, polis memurlarının bahsi geçen şahıslarla maddi menfaat temini temelinde ilişki geliştirildiği, olası soruşturma şahıslara bilgi sağlandığı istihbaratı sağlanmıştır yazıyor. Hanefi Avcı ile görüştüm, bu tutanakların altında 2009'daki Devrimci Karargah Dosyası tutanaklarında şike ile ilgili istihbaratlar var. Daha ortada şike yok.

Aziz Yıldırım'ı Hanefi Avcı'ya şikayet ettiler


Hanefi Bey'in net açıklaması var. Şunu söylemiş. Emin Bey ile bugün görüştük, 2005'te cemaatçiler gelmişler biz bu Aziz Yıldırım'dan rahatsızız, askeri silah ihalelerine giriyor, futbolu ele geçiriyor diye şikayet ediyorlar. Hanefi Avcı, kom daire başkanı iken Aziz Yıldırımı'ı şikayet ediyorlar. Hanefi Avcı soruyor evrakınız var mı diyor, bunları kovuyor reddediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder