HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

25 Mart 2014 Salı

Yeni Şafak’tan Yine Hükümete Giydirdi

Başbakan Erdoğan’ın, Hükümet’e yakın Kanal 24’e çıkarılmamasını istediği ileri sürülen Ali Bayramoğlu, Yeni Şafak’ta bugün de iktidara giydirdi.
Yeni Şafak’tan Yine Hükümete Giydirdi
25 Mart 2014
Paralelcilerin servise koyduğu son ses kaydında Başbakan Erdoğan olduğu ileri sürülen kişinin, aralarında Ali Bayramoğlu’nun da olduğu bazı isimleri kastederek “Bu adamları televizyona çıkarmayın” dediği iddia edildi. İddialara göre, Akif Beki’yi telefonla arayan Başbakan Erdoğan, Kanal 24’teki bir programdan bahsederek, Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal ve Okay Gönensin'in Kanal 24'de çıkmasından yakınıyor.
Başbakan’ın, Hükümet’e yakın Kanal 24’e çıkarılmamasını istediği ileri sürülen Ali Bayramoğlu, yine Hükümet’e en yakın gazetelerden biri olarak bilinen Yeni Şafak’ta yazıyor ve el üstünde tutuluyor.
Yeni Şafak’ta baş yazar muamelesi gören Ali Bayramoğlu, bugünkü yazısında da iktidara giydirdi.
ÇILGINLIKMIŞ!
twitter’a erişimin engellenmesi tartışmalarında tek hatalı olarak Hükümet’i gösteren Bayramoğlu, “Yasak ve yenilgi” başlıklı makalesinde “Yaşadığımız bir çılgınlık. Gerekçesi, nedeni ne olursa olsun, bir iletişim aracını kullanmayı yasaklamak, bu çağda internette, twitter'a erişimi engellemek başka türlü tanımlanamaz” diye yazdı.
OTORİTERLEŞMEDEN SÖZ ETTİ
Bayramoğlu ardından da, şu soruları gündeme getirdi:
“Geldiğimiz bu nokta, twitter'a erişimin yasaklanması yaşadığımız krizin, kuralsız bir siyasi mücadelenin yarattığı yeni bir otoriterleşme baskısı mıdır ya da otoriterleşme baskısında gelinen keskin aşamalardan birisi midir?
Yoksa muhaliflerin iddia ettiği, dünya basınının algıladığı gibi siyasi iktidarın yaşadığı bilenen otoriterleşme sürecinin yolsuzluk durağına uğraması, bunun görülmesini engellemek için otoriterleşme dozunu arttırması hali midir?”
“OYUNUN ARTMASI RAHATSIZLIĞI ÖNEMSİZLEŞTİRMEZ”

Bayramoğlu, geçtiğimiz haftaki bir yazısında da, paralel yapının “yolsuzluk” iddialarını “son derece ciddi” bularak; Berkin Elvan olayı üzerinden Başbakan Erdoğan’a yüklenmiş ve “Oyunun artması rahatsızlığı önemsizleştirmez” diye yazmıştı.
Habervaktim.com
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder