HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

27 Mart 2014 Perşembe

CIA'n haber ajansı
egazete

CIA'n haber ajansı

Teşkilatı'yla (CIA) arasına paralel hat çekti! CIA ajanları, hocayı MİT'in çalışmaları hakkında sürekli bilgilendirdi. İstihbaratı taşıyan kişi de cemaatin MİT 'imamı' Murat Karabulut'un ta kendisiydi. Şifre ise "Dr. Sinan'ın Şirketi"ydi...
CIA'n haber ajansı27 Mart 2014
Paralel devletin merkez üssü olan Pensilvanya'nın karanlık ilişkileri iyice ayyuka çıktı. Dün video paylaşım sitesi Youtube düşen bir ses kaydı Fethullah Gülen ile yabancı istihbarat birimlerinin bağını bir kez daha kanıtladı! Youtube'a yüklenen konuşmada Gülen'in Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ile kol kola çalıştığı anlaşıldı. 10 Ekim 2013'te gerçekleştirilen görüşmede Fethullah Gülen ve adamı Mustafa Özcan şifreli ifadelerle, ABD istihbaratından gelen bilgileri değerlendiriyordu. Gülen, Mustafa Özcan'dan bir ABD istihbarat yetkilisinin kendisine gönderdiği istihbaratı alıyordu. Özcan, CIA'nın Gülen'e Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Pensilvanya'daki faaliyetlerini artırdığını iletiyor, hocayı MİT'e karşı uyarıyordu. Bu arada paralel videoda sürekli kod adları kullanıyordu. MİT, "Dr. Sinan'ın Şirketi" olarak şifrelenmişti. "Dr. Sinan" ise paralel örgütün MİT imamı olan Murat Karabulut'tan başkası değildi. Konuşmada "Özbek" kod adlı kişinin de ABD istihbaratı ile Almanya'da görüşen örgüt üyesi olduğu belirtildi. 10 Ekim 2013'te yapıldığı tespit edilen o görüşme şu diyaloglarla Youtube'a düştü:

ALMANYA ÜZERİNDEN GELDİ... M.Ö.: Bu Özbek dostumuz var ya efendim.
F.G.: Evet, biliyorum.
M.Ö.: O, bu şeye gitti, sizin oradaki yetkililerle. Bu, Almanya'da görüştüler. Zaman zaman görüşüyorlarmış bu şeyle ilgili. Bizim Doktor Sinan Bey'in şirketi var ya efendim...
F.G.: Evet, evet...
M.Ö.: O şirket oraya, onların da dikkatini çekecek şekilde, bazı elemanlar göndermiş. Onun için orada oturan, orada görünen Türkler'in, yani sizin oraya giriş çıkışlarına biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini söylesek iyi olur dedi...
F.G.: Almanya için değil mi?
M.Ö.: Değil efendim, sizin orayla ilgili. Oranın yetkililerinin dikkatini çekmiş.
F.G.: Evet, pekala...

YENİ KANIT VAR
Youtube'a düşen ses kaydı, farklı bilgilerin de ipucunu veriyor. Zira , Özcan'la yaptığı görüşmede önce Almanya için uyarıldığını sanıyor. Mustafa Özcan, "Değil efendim, sizin orayla ilgili, oranın yetkililerinin de dikkatini çekmiş" diyerek CIA'nın MİT'e karşı yaptığı bu uyarının Pensilvanya ile ilgili olduğunu aktarıyor. Konuşmanın yer aldığı videoda, paralel yapının yabancı istihbaratlarla olan ilişkisine dair fotoğrafların ve yeni konuşmaların yayınlanacağı da belirtiliyor.

KOZMETİKÇİ MURAT
Yıllardır cemaatin MİT ve bürokrasideki örgütlenmesinden sorumlu olan Murat Karabulut'un kod adı Sinan. 1968 Elazığ doğumlu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kimya Bölümü'nden mezun oldu. Karabulut, akrabasına ait Cavga adlı bir şirkette çalışıyor görünüyor, ancak gerçekte bu şirketin işleriyle uğraşmıyor. Karabulut, İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarına göre Cavga Gıda ve Kozmetik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin üç ortağından biri konumunda. Karabulut'un asıl işi, in MİT'teki örgütlenmesi ile ilgili gizli çalışmalar yürütmek. Bu nedenle 17 Aralık Operasyonu'na kadar MİT'in Ankara Yenimahalle'deki karargâhına çok yakın bir yerde oturuyordu. Karabulut'un, paralel devletin MİT Müsteşarı gibi görev yaparak MİT'te çalışan kendi adamlarını yönlendirdiği ve bu yolla tahrif edilecek MİT belgelerinin sızdırılmasını sağladığı belirtiliyor. Hükümete yönelik yargı darbesi girişimi olarak yorumlanan operasyonun olduğu gün, yani 17 Aralık'ta Karabulut da İstanbul'daydı.

HOCAYA SIĞINDILARTakvim paralel çetenin devlet içindeki tüm 'imamlarını' deşifre etti. Buna göre emniyet imamı Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil'di. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın imamının ise Murat Karabulut olduğu ortaya çıkmıştı. Genelkurmay Başkanı'nın ise Hamdullah Öztürk olduğu belirlenmişti. Yargı imamı da Ahmet Can'dı. Ancak paralel çete 17 Aralık Operasyonu ile deşifre olunca örgütün imamları da sırra kadem bastı. "Sinan" kod adlı Murat Karabulut, 4 Şubat 2014'te (cemaatin emniyet imamı Özdil'in yurt dışına gittiği gün) ABD'ye uçtu. Karabulut'un tıpkı diğer 'imamlar' gibi hocanın Pensilvanya'daki malikanesine sığındığı belirtildi. Hamdullah Öztürk ise Brezilya'ya kaçmıştı.

RANDEVU İSTEDİLER
Polis, yargı ve bürokrasideki kadroları art arda deşifre olan derin örgüt, bir yandan bel altı saldırılarına devam ederken, diğer yandan da içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmanın yollarını arıyor. İddiaya göre, Pensilvanya'nın talimatı ile harekete geçen paralel yapının Türkiye'deki üst düzey temsilcileri, Başbakan'a ulaşmak için hatırlı kişileri devreye sokmak istedi. Bu yolla Başbakan Erdoğan'a iletilen son talepte, "Yanlış anlaşılmaları düzeltme fırsatı verin" mesajı olduğu öne sürüldü. Ancak Pensilvanya'nın girişimini "iki yüzlü" olarak niteleyen Başbakan Erdoğan'ın, "Bana bir daha böyle bir talep getirmeyin" dediği öğrenildi.

http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/03/27/cian-haber-ajansi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder