HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

27 Mart 2014 Perşembe

ihaneti itiraf etti

17 Aralık sürecinden bügüne kadar Türkiye'yi yıkmaya ve yönetilemez bir hale getirmeye çalışan nün son hainliği güvenlik toplantısını illegal bir şekilde dinleyerek internete servis etmesi oldu. Günler önceden planlanan bu hain komplo örgütün tetikçisi tarafından yine örgütün kanalı Samanyoluhaber'de iğrenç bir şekilde anlatıldı.
Küresel güçlerin maşası haline gelen , seçimlere şaibe bulaştırmak ve yasadışı dinlemelerle elde ettikleri kayıtlarla Türkiye'nin itibarına gölge düşürmek için her türlü çabayı sarf ediyor. Örgüt tüm finans ve medya kuruluşlarıyla AK Parti hükümetine ve milli iradeye haince saldırıyor, örgüt menfaatleri için ellerinden gelen bütün çirkinlikleri yapıyor.

İhanetin son örneğini de Samanyolu ekranlarında 26.03.2014 tarihinde yayınlanan Yakın Gelecek programında kendi ağzıyla itiraf etti. Örgütün kilit isimlerinden biri olan Önder Aytaç geçtiğimiz günlerde örgütün kanalı 'e konuk oldu ve önüne koyulan bir kağıttan uygulamaya koyacakları hain komployu açıkladı.

Gülen örgütü ne kadar illegal ve montaj kayıtlarla ilgileri olmadığı iddia etse de yaşanan her yeni gelişme bu iddiayı çürütüyor. Paralel örgüte bağlı malum medya organları yasadışı kayıtları yayınlayarak ve yayınlayanları kamuoyu nezdinde aklamaya çalışarak kendi kendini yalanlıyor.

Suriye'deki vatan toprağımız Süleyman Şah türbesiyle ilgili güvenlik toplantısını dinleyen bu hainler yasadışı ses kaydını tahrif ederek internette yayınladılar.

GÜNLERDİR ÖRGÜT MEDYASI KENDİ HAİNLİKLERİNİ YAZDI
Gülen örgütü tetikçileriyle beraber günlerdir kendi medyalarından Türkiye'nin Suriye'ye karşı savaş açacağı yönünde haberler yayınladılar. Kamuoyunda böyle bir algı yarattıktan sonra illegal bir şekilde dinledikleri güvenlik toplantısını tahrif ederek internette yayınladılar. Tetikçi Önder Aytaç da hain komplonun 2 gün öncesinde Samanyolu Haber'e çıkarak yaptıkları ihaneti itiraf edercesine önüne koyulan kağıdı okudu.

İşte Önder Aytaç'ın Samanyolu Haber'de önüne koyulan kağıttan hain komployu itiraf ettiği o anlar.




http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/03/27/onder-aytac-ihaneti-itiraf-etti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder