HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

27 Mart 2014 Perşembe

Davutoğlu: Açıkça savaş ilanıdır

Davutoğlu: Açıkça savaş ilanıdır Mart 27, 2014    
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesinin Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine savaş ilanı olduğunu söyledi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, ”Sayın Başbakanımız başta olmak üzere birçoğumuzun, bakanların son derece kritik devlet görevi yürüten yetkililerin telefonlarının ve ortam dinlemesinin yapılması, açık şekilde Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine savaş ilanıdır” dedi.
Davutoğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesinin, son derece vahim bir gelişme olduğunu ve böyle bir müdahalede bulunulmasının açık bir siber saldırı teşkil ettiğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, her türlü tedbir alınmak suretiyle bu saldırıyı yapanların en şiddetli biçimde cezalandırılacağını bildirdi.
http://www.medyagundem.com/davutoglu-acikca-savas-ilanidir/


Medya devleri ihanete karşı tek yürek


Medya devleri ihanete karşı tek yürek
Türkiye’nin en büyük medya kuruluşları vatana ihanet niteliğindeki yayınları lanetleyen ortak bir bildiriye imza attı.
Türkiye’nin en büyük medya kuruluşları, Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde gerçekleştirilen Suriye’deki Süleyman Şah türbesi ile ilgili dış güvenlik toplantısının içeriğinin yasadışı yollarla kaydedilip bir video paylaşım sitesi üzerinden yayınlanmasına sert tepki gösterdi.
İşte o tarihe geçecek bildiri:
ilan1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder