HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

9 Mart 2014 Pazar

Mehmet Baransu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sır görüşmesi
Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sır görüşmesinin detaylarına SON.TV ulaştı.
Mehmet Baransu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sır görüşmesi / Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sır görüşmesinin detaylarına SON.TV ulaştı.13 Ocak 2014 Pazartesi
Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sır görüşmesinin detaylarına SON.TV ulaştı.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu geçmiş günlerde sır bir görüşme gerçekleştirdi. SON.TV muhabirinin elde ettiği bilgilere göre Mehmet Baransu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sır görüşmesi BBP'nin seçim kampanyalarının yürütüldüğü bir şirkette gerçekleşti. Baransu ile Destici'nin bu sır görüşmesi
'Devlet içerisindeki Paralel yapının bir dönemler kullandığı Alperen ocaklarını cemaat etkisi altına mı almak istiyor' sorusunu akıllara getirdi. Destici ile Baransu'nun bu sır görüşmesini Alperen Ocakları dışında BBP tabanını cemaatin etkisi altına alma girişimi olarak da yorumlanıyor.

BARANSU İLE NTV ARASINDA YAZICIOĞLU KRİZİ YAŞANMIŞTI

Taraf gazetesi 22 Ekim 2009 tarihinde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne neden olan helikopter kazasıyla ilgili bir haber yayımlayarak, ağır ifadelerle NTV’yi suçlamışıt. NTV önce kendi yayınında Taraf’taki iddialara yanıt vermiş, ardından kanal yönetiminden yapılan sert bir açıklamayla haberi yalanlamıştı. Taraf gazetesi, 22 Ekim 2009 tarihinde sürmanşetten “Ölüm helikopterinde 139 kez arandı” başlığıyla verdiği haberde, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun cep telefonunun “helikopter havalanır havalanmaz NTV santralından 139 kez arandığı”nı yazmıştı. Mehmet Baransu imzasıyla yayımlanan haberde, Muhsin Yazıcıoğlu’nun, helikopter kazasına kadar 30 saniyede bir NTV’den arandığı belirtilerek, telekomünikasyon uzmanı iki mühendisin helikopterin manyetik alan yaratılarak düşürülmüş olabileceği iddiasına yer vermişti.

MUHSİN YAZICIOĞLU SUİKASTİNİ KARARTMAK İÇİN HABERLER YAPMIŞTI

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili NTV'deki haberden sonra bu suikastin karartılması için TARAF gazetesinde birçok habere imza atan Baransu'nun şuan da şimdide Muhsin Yazıcıoğlu'nun halefi olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile temasa geçmesi ise farklı şekilde yorumlanıyor.

CEMAAT ALPEREN OCAKLARINI ETKİSİ ALTINA MI ALMAK İSTİYOR?

Türkiye'de meydana gelen faili meçhul cinayetlerde Türkiye Gladio'su olarak Özel Harp Dairesi, daha sonra da Emniyet içine sızmış Fethullah Gülen cemaatine yakın Paralel ekip sürekli olarak kullanıldığı gündeme gelmişti. Bu paralel ekibin kullandığı ocaklar ise Ülkü Ocakları, Nizamı Alem Ocakları ve bugün Alperen ocakları olarak hep taşaron olduğu yönünde iddialar medyada sık sık gündeme gelmişti. Hatta 12 Eylül'den sonra MHP ve Ülkü ocaklılarında hapislere atılıp işkencelere uğradıkları zaman kullanıldıklarını kendileri de itiraf etmişlerdi. Bugün bu Ocaklar, MHP, BBP ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin politikaları sayesinde bu sahnelerden uzak durmuşlardır. Fakat daha eski Maraş,Çorum,Sivas gibi olaylarda ocaklar rol oynamasına rağmen, gerek Hrant Dink davasında, gerekse de Zirve katliamı davasında ortadaki bariz delillere rağmen ocakların rolü soruşturulacağı yerde, üstleri dikkatle kapatılmış ve olaylar ortada somut bir delil olmamasına karşın "Ergenekon" örgütüne yamanmaya, iliştirilmeye çalışılmıştı. Bu olayların kapatılmasının arkasında ise son dönemlerde gün yüzüne çıkan Fethullah Gülen'in kontrolündeki Paralel devletin Adalet mekanizmasındaki operasyonu sonucunda üstü kapandığı yorumlanmakta.

BARANSU GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

SON.TV'nin haberinden sonra Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştüğünü itiraf etti. Baransu konu ile ilgili kendi 'Twitter' hesabında sır görüşmeyi, "Mustafa Destici kizilay kamyonlariyla, pkkya yapilan yardimlarin video goruntusunu bana verdi" şeklinde yazdı. Sır görüşmenin deşifre olmasından sonra Baransu'nu konu ile ilgili hakaret Tweet'leri de attı. Baransu'nun attığı o hakaret 'Tweet'leri ise şu şekilde:

HABER KAYNAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder