HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

9 Mart 2014 Pazar

Muhsin Yazıcıoğlu kazasında bilgi notları Paralel İstihbaratçılardan! İşte belgesi

 

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının ölümü ile ilgili ortaya çıkan belgeler soruşturmanın Paralel Yapı ile ilişkisini birbir deşifre ediyor.

8 Mart 2014
Muhsin Yazıcıoğlu kazasında bilgi notları Paralel İstihbaratçılardan! İşte belgesi / BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının  ölümü ile ilgili ortaya çıkan belgeler soruşturmanın Paralel Yapı ile ilişkisini birbir deşifre ediyor.


PARALEL İSTİHBARATÇI İZİ

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının ölümü ile ilgili ortaya çıkan belgeler soruşturmanın Paralel Yapı ile ilişkisini birbir deşifre ediyor. Dönemin Kayseri İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'e Paralel Yapı'nın gerçekleştirdiği kumpas mektubundan sonra DDK raporları ve Özdemir'in Paralel Yapı tarafından tasfiye edilmesi girişimi SON.TV'den Ömer Adıyaman'ın ulaştığı raporlara yansıyor. Emniyet İstihbarat personellerinin eş zamanlı olarak gönderdiği iki bilgi notu kazada Paralel Yapı'nın izini de güçlendiriyor.

DÖNEMİN İL EMNİYET MÜDÜRÜNE KUMPAS, GÖRGÜ TANIKLARINA TEHDİT

Belgelere göre, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili Mülkiye Müfettişleri'ne ve ilgili kurumlara Emniyet İstihbarat'a çalışan Paralel Yapı elemanları tarafından önceki ifadeler değiştiriliyor. Konunun üzerine giden dönemin Kayseri İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'e ise kumpas girişimi yapılıyor. Paralel Emniyet İstihbarat'a çalışan personellerin kaza ile ilgili değiştirdiği ifadeler son anda Devlet Denetleme Kurulu Müfettişleri'nin özverili çalışmaları sonucunda rapora yansıtılmıyor. Kaza ile ilgili konuşacak olan birçok kişiyi Özel Yetkili Savcı'larla tehdit ettiği iddia edilen Paralel Yapı elemanları dönemin İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'i de görevden almak için girişimde bulunuyor. Ancak dosyayı objektif inceleyen DDK, bu kumpası ortaya çıkarıp, Paralel Emniyet İstihbarat elemanları tarafından değiştirilen ifadeleri dosyaya eklemiyor.

GÖRÜŞME TRAFİĞİNİ KAYDA ALAN PARALEL YAPI ERDOĞAN'A KUMPAS PEŞİNDE

Öte yandan Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, önümüzdeki günlerde Paralel Yapı'nın Muhsin Yazıcıoğlu kazası ile ilgili izleri silmek için girişimde bulunduğu kaydediliyor. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki arşivi silmek için girişimde bulunan Paralel Yapı elemanları suç üstü yakalanmıştı. Ayrıca kaza esnasında ilgili birimlerden bilgi alan Başbakan Erdoğan'ın görüşmelerini kayda alan Paralel Yapı, bu kayıtları montaj sistemi ile farklı bir içerikte hazırladıkları, söz konusu kaza ile ilgili bir operasyon girişiminde bulunacakları iddia ediliyor.

Muhsin Yazıcıoğlu kazasında o dönem görevli olan Paralel Emniyet İstihbarat ekiplerinin dönemin İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'e kurduğu kumpasın belgelerini ilk kez SON.TV yayımlıyor. İşte o belgeler:

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder