HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

15 Mart 2014 Cumartesi

‘Muta’ Sakızı Çiğneyenlere Tepki

Son dönemde gizli ‘Muta’ kayıtlarına sahip oldukları izlenimi vererek bazı kesimleri baskı altına almaya çalıştığı görülen paralel yapıcıların, kendi yayın organları ve televizyonları aracılığıyla ‘Muta’dan daha aşağı olmayan günahlar işlediği belirtiliyo
‘Muta’ Sakızı Çiğneyenlere Tepki
15 Mart 2014
Bir internet sitesinde yayınlanan, “Samanyolu Televizyon Dizileri ve Muta Nikahı” başlıklı makalede, “Muta nikâhı dinimizde nasıl haram kılınmış ise muta nikâhından daha kötü olan nikâhsız bütün ilişkilerde öyle haram kılınmıştır. Muta nikâhı haram olduğu gibi dizilerde, filmlerde birbirine haram olan kadın-erkeği film icabı karı koca, sevgili, âşık yapıp aynı evde, aynı yatağa sokmak da haramdır. Samanyolu kanalı bu rezilliklerle doludur. Başkalarını ‘Muta’ ile suçlayanların kendi televizyon kanallarında yaptıkları ‘Muta’dan bin kat daha çirkin haramdır” denildi.
“GAYRİMEŞRU İLİŞKİLER MEŞRULAŞTIRILIYOR”
Yazıda ayrıca şu görüşler ifade edildi: “Başkalarını sapıklıkla suçlayanların önce kendi zinalarına bakmaları gerekir. Bir dizi film adı altında bir erkeğin elinden üç beş kadını geçiren, ona aşık eden bir çok aşk sahnesi çeken, hatta yeri geldi mi el ele tutuşturup koşturan, yakınlaştıran, aynı yataklara sokanların yaptığı sanat değil apaçık milyonlarca insanın gözü önünde zina, fuhuş ve sapıklıktır. Film dizi altında gayri meşru aşkları zinaları fuhuşları meşru kılmaktır. Bu ise ‘Muta’dan bin derece daha pis, alçak, adi ve rezildir.”
Habervaktim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder