HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

28 Mart 2014 Cuma

Zaman, CHP'li başkanlar için bülten dağıttı!

28 Mart 2014
Zaman gazetesi, her şehirde özel olarak CHP'li adayların projelerinin anlatıldığı "Seçime Doğru" başlıklı bir eki okuyucularına dağıttı.

Yeni Akit'in haberine göre, Gülen grubunun yayın organı Zaman gazetesi, önceki gün CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın projelerinin anlatıldığı bir eki okuyucularına dağıttı. ‘Ankara’da Seçime Doğru’ başlıklı ekin için de ise dikkat çekici bir broşürün konulduğu görüldü. Söz konusu broşürde Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın AK Parti hükümetine ağır eleştirilerde bulunduğu 24 Mart tarihli ‘İçimize Sinmiyor’ başlıklı yazısı da broşür haline getirilerek okuyuculara dağıtıldı.

Bir süredir Hükümete yönelik yaklaşımıyla dikkat çeken Gülen grubu, Anadolu’da da muhalif bir siyasi parti gibi çalışıyor. Zaman Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, seçimlere iki gün kala adeta bir siyasi parti lideri üslubuyla hazırlattığı broşürleri Anadolu’nun çeşitli illerinde ev ev dağıttırıyor.

ANTALYA'DAKİ BROŞÜ

Hükümete yönelik operasyonlar sonrası CHP'ye aktif olarak destek veren Gülen grubu, Antalya’da işini sağlama almak için bira festivali düzenlediği için sert şekilde eleştirdiği Mustafa Akaydın’a destek için özel bülten basıp dağıttırdı.

Dershanelerin dönüşüm süreciyle başlayan, 17-25 Aralık darbe girişimleriyle devam eden Hükümet karşıtı yayınlarıyla dikkat çeken Gülen grubu medyasının yayın organı Zaman, Antalya’da mevcut CHP Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı tanıtan parti bülteni gibi bir ekle, adeta Antalya’da desteklenecek partiyi açıklamış oldu.

İşte Zaman’ın Antalya’da dağıttığı o gazete:



Haber 10

http://www.timeturk.com/tr/2014/03/28/zaman-chp-li-baskanlar-icin-bulten-dagitti.html#.UzXMlVo5nDc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder