HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

22 Mart 2014 Cumartesi

 
 KENDİNDEN CEVAPLI SORULARLA

Gülen'den 'savunma' röportajı

Gülen cemaati medyasının günlerdir reklamını yaptığı röportaj yayınlanmaya başlandı. Zaman gazetesi'nde yer alan ve 5 gün devam edecek röportajı sizin için irdeledik. Sorular, sunum tarzı ve cevaplara bakıldığında tam bir algı operasyonunun parçası olduğu anlaşılıyor. Kendisine yönelik eleştiriler için isim vermeden hükümeti hedef alan Gülen, 'yakıştıramadım' diyor ve bakın kendini nasıl savunuyor.
 
 
 

Gülen yine beddua etti!

Zaman Gazetesindeki Fethullah Gülen röportajına, Zaman Gazetesindeki röportajının ikinci bölümünde 17 Aralık operasyonu ile ilgili yorumda bulundu. Gülen, kesinleşmiş suç varmış gibi konuşup darbe girişimine karşı önlem alan hükümeti eleştirdi.


 
 

Gülen parti lideri gibi konuştu!

Fethullah Gülen hükümeti nankörlükle suçladı. Zaman gazetesine verdiği röportajda üslubunu sertleştiren Gülen, Gezi süreciyle alakalı olarak da hükümeti suçladı.




Gülen 'rey'ini belli etti

Fethullah Gülen cemaatin kime oy vereceğini açıkladı. Zaman gazetesine verdiği röportajın son bölümünde ağzındaki baklayı çıkaran Gülen dolaylı olarak Ak Parti'ye karşı güçlü olan adaya oy verin dedi
 
 
 
 EKREM DUMANLIDAN İTİRAFIN GAFI

 
22.03.2014
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder