HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

19 Mart 2014 Çarşamba

Montajsa Hazırlayanlara, Değilse Ayetle Alay Edenlere…

Paralel yapı illegal dinleme kayıtları üzerinden AK Parti ve lideri Erdoğan’ı yıpratma gayretini sürdürüyor.
Montajsa Hazırlayanlara, Değilse Ayetle Alay Edenlere…
19 Mart 2014
Son ses kaydında eski bakan Egemen Bağış ve Hürriyet temsilcisi Metehan Demir olduğu iddia edilen kişiler, Kur'an ayetleri ile sözde dalga geçiyor.
Eğer bu ses kaydı montaj değilse, yazık çok yazık…
Adı yolsuzluk iddialarına karışınca AB Bakanlığı’ndan alınan Egemen Bağış ile gazeteci kısa bir süre öncesine kadar Hürriyet’in Ankara Temsilciliği görevinde bulunan Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında Kur’an ile dalga geçildiği görülüyor.

Kayıtlar montaj değil de gerçek ise eğer, Metehan Demir, Egemen Bağış’ın twitter hesabında paylaştığı bir ayeti görmesi üzerine Bağış’ı telefonla arıyor.
Kur’an ayetiyle dalga geçercesine ‘Güne nurla başladım, duayla başladım’ diyerek ve Bakara Suresi 152. ayeti dalga geçer gibi okuyarak konuşmasına devam eden Demir’e Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, cevap yetiştiriyor.
METEHAN’A AYRAN YOLLAYAYIM
‘Kim bu sabahın köründe arıyor, imana mı gelmiş dua ediyor. Metehan’a ayran yollayayım’ diyerek gülüşmelere neden olan Beyhan Bağış, ‘Milli içki ayran’ tartışmasına da gönderme yapıyor.
HER CUMA BİR AYET SALLIYORUM
‘Ve la entüm ma ağbüd’ diyerek dalga geçen Metehan Demir’e Bağış, ‘oğlum ben her gün her Cuma bir tane ayet sallıyorum’ diyor ve ekliyor:
‘Google’a gir, Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da nankörlük Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin”
Surelerle dalga geçmek için anlamsız sesler çıkartan Demir’e Bağış, ‘O Almanca’ya döndü Metehan’ diyerek uyarıyor.
‘ALLAH’IM EGEMEN BAĞIŞ’TAN BİR AYET İNSE DE’
‘Sabah saat 5′te çaktım bir tane’ diyen Bağış’a ise Metehan Demir, ‘Sabah uyanıp Allah’ım Egemen Bağış’tan bir ayet inse de ben de onu RT etsem deyip bekleyen 13 kişi de RT etmiş’ diyor.
METEHAN DEMİR’E: ÇARPILACAKSIN!
Bir köşe yazarının yazısı üzerine konuşan Metehan Demir, Bağış’ın eşi Beyhan Bağış ile ilgili ‘Beyhan, duadan daha fazla şeyler yapacağımızı bilir’ diyor ve ekliyor: Bakara 156
Bunun üzerine Bağış, ‘Çarpılacaksın’ diyor.
Bunun üzerine Metehan Demir daha ileri gidiyor. ‘Her kim ki Egemen Bağış’ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159′ diyerek ekliyor.
‘BU BAKARA İYİ MAKARA’
Aydın Doğan’la bir toplantılarından bahseden ikiliden Metehan Demir, ‘Her kim ki Aydın Bey’in o zor gününde onun yanında olur, o Allah’tan her istediğini alır, Bakara 165′ diyerek gülmeye başlıyor.
‘Bu bakara iyi ya’ diyen Demir’e Bağış’tan kahkalar eşliğinde cevap geliyor: ‘Makara iyi’
Öte yandan; İnternete servis edilen ve AK Parti Milletvekili Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen konuşmaya ilişkin konunun taraflarından açıklamalar geldi.
METEHAN DEMİR'İN AÇIKLAMASI
Twitter hesabından açıklama yapan Metehan Demir, o konuşmaların illegal yollardan dinlendiğini ve servis edilen kayıtlarda montaj olduğunu söyledi.
Demir şu açıklamayı yaptı: "Farklı zamanlarda Arapça konuşan Alman taklitleri dahil farklı konuşmalarımı gizlice dinleyip montajlayanları Allah'a havale ediyorum. İllegal yollarla insanları dinleyip onları haşa din düşmanı gibi gösteren haysiyet cellatlarının kimsenin Allah sevgisini ölçme hakkı yoktur. Yine de montajlı ifadeler dahil hassasiyet gösteren herkesten özür dilerim. Bu milletten de elbet bir gün birileri özür dileyecektir. 'Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirirse, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın. Yoksa, gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz. Hucurat Suresi 6.'"
BAĞIŞ: O SES KAYITLARI MONTAJ
Egemen Bağış da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Farklı zamanlardaki konuşmalarımı montajlayıp eklemelerle tamamen çarpıtan aşağılık itibar cellatlarının saldırıları ile karşı karşıyayım. Sabah itibari ile hukuki yollardan bu ahlaksız iftira ve saldırılara karşı mücadelemi başlatacağım. Bu konuşmanın tamamını benim yaptığımı düşünerek incinen tüm iyi niyetli kardeşlerimden hassasiyetle özür dilerim. Peygamber Efendimize hakarete sessiz kalıp, bugün bana saldıranlara ise söyleyecek sözüm yok. Bu çete ile mücadelemiz elbet sürecek" dedi.

HABERVAKTİM’İN NOTU
Bu kayıtlar gerçek dışı ve tamamen AK Parti ve liderini yıpratmak için kurgulanmış montaj ürünü ise bunda eli bulunanları lanetliyoruz. Yok eğer, bu kayıtlar gerçek ise, o konuşmalar; Kur’an ayetleri ile alay etmeler tamamen doğru ise, bu isimleri milletin vicdanına havale ediyoruz.
Habervaktim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder