HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

21 Mart 2014 Cuma

CEMAAT 17 ARALIK DARBESİNİ VE PARALEL OLDUKLARINI İTİRAF ETTİ

21 Mar 2014
 
Zaman gazetesinin haberine göre, Başbakan Tayyip Erdoğan, miting meydanlarında söylediği yalanları katıldığı televizyon programlarında da sürdürüyor. Yerel seçime hazırlanan Başbakan’ın konuşmasının neredeyse tamamı, var olduğunu ileri sürdüğü ‘paralel yapıyla’ ilgiliydi. İşte Erdoğan’ın söylediği yalanlar…
 
 
Yalan 3: Bunlar her şeyi mubah görüyor

Başbakan, “Bunların temel ilkesi, kendi amaçları için her şey meşrudur.” ifadesini kullanıyor. Eğer bu Camia her şeyi meşru görseydi, yapılan milyarlarca Euro yolsuzluğu görmezden gelir ve yolsuzlukların açığa çıkarılması için çabalamazdı. Hem o zaman ‘suç örgütü, vatan haini, haşhaşi, casus, kan emici vampir, sülük ve virüs de olmazdı!
 
17 ARALIK DARBESİSİN İTİRAFI GİBİ CEVAP,ÇABALADIK VE YAPTIK DİYORLAR. 
 
 
 
Yalan 4: TIR’lar Türkmenlere gidiyordu

Başbakan Erdoğan, Adana’da durdurulan TIR’ın Türkmenlere yardım götürdüğünü söyledi. Operasyonu yapan savcının paralel yapının elemanı olduğunu savundu. Öncelikle Suriye Türkmen Meclisi Başkan Yardımcısı Abdullah, “Türkmenlere yardım getiren bir TIR yok.” demişti. İkinci olarak savcının paralel yapının mensubu olduğuna dair bir kanıt var mı? Savcının, ‘paralel yapının’ elemanı olduğunu nereden anlamış Başbakan?
 
BİZ PARALELİZ TIR'I DURDURDUK AMA SAVCI  PARALELİN Mİ,BİZDEN Mİ  BELGESİNİ GÖSTER DİYOR.PARALEL YAPI DİYE BİR ŞEY  UYDURUYORSUN  DENMİYOR.
 
 
Yalan 11: Yasa dışı dinlemeler ‘paralel yapı’nın işi

Mesnetsiz iddialardan biri. Türkiye’de bu tür kapsamlı dinleme yapma kapasitesine sahip tek kurumun MİT olduğunu herkes bilir. Kaldı ki, yasa dışı dinlemelerin tek mağduru Başbakan da değildir. Hocaefendi’ye ait ses kayıtları da internete düşmüştü. Hocaefendi, söz konusu dinlemelerle ilgili, “Ben de mağdurum. Hukuksuz dinleme yapanlar cezalandırılmalı.” demişti.
 
HOCANIN KAYITLARI  MONTAJ DİYEMİYORLAR Kİ HOCADA YALANLAMADI ,BUDA HER ŞEYİ ANLATMAKTA YETERLİ OLUYOR
 
 
DİĞER AÇIKLAMALARIDA SİZ DEĞERLENDİRİN İŞTE SİTE LİNKİ
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder