HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

21 Mart 2014 Cuma

Metehan Demir’i hangi paralel gazeteciler tehdit etti?

Metehan Demir’i hangi paralel gazeteciler tehdit etti?
 Mart 19, 2014    
MEDYAGUNDEM.COM-  Ak Partili eski bakan Egemen Bağış ve Hürriyet gazetesi eski Ankara Temsilcisi Metehan Demir arasında geçen telefon konuşmalarının Gülen örgütü tarafından internete sızdırılmasının arkasında yine bildik tehdit ve şantaj iddiaları çıktı.
Bağış ile Demir arasındaki konuşmaların sözde yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasıyla hiçbir ilişkisi yoktu. 
Peki o ses kaydı neden sızdırıldı ve hedef esasında kimdi?
İşin perde arkasına göre Metehan Demir ile ilgili düğmeye Pensilvanya çetesi 2 gün önce bastı. O gün de Metehan Demir, Hürriyet’teki ilk kulis yazısına imza atmıştı.
“Maskeli Twitter silahşorları aranıyor” başlıklı yazısında çok ilginç detaylara yer veriyor ve şu satırlara imza atıyordu:
“Twitter’da sahte hesapla halletmeye çalışan bazı memurların olduğu konusunda ‘çekirdek’te ciddi şüphe var. Hatta sırf bu nedenle bazı toplantılarda, nasıl ve hangi hesaplardan sızacağı merakı ile yanlış bilgiler yem olarak kasıtlı ortaya atılıyor. Yakında bazı görevden almalar ve ilginç yer değişiklikleri duyarsanız bilin ki bu maskelilerden yakalananlar olmuş. Çünkü, iz sürülüyor.”
DEMİR’İ TEHDİT ETTİLER
İşte bu yazısının yayınlandığı gün iddialara göre Gülen örgütü medyasında iki gazeteci Metehan Demir’i tehdit etti. Biri Zaman gazetesi Ankara’dan, diğeri de Kanaltürk Ankara ofisinden iki gazeteci Demir’e “şantaj” yaptı, sonra da olanlar oldu. Demir belli ki tehdite boyun eğmemişti. Peki kim o paralel gazeteciler? Birinin M.Ü. diğerinin de F.M. olduğu söyleniyor. Ve ne ilginçtir ki Metehan Demir’i tehdit edenler onun aynı zamanda Gülen örgütü kanalındaki program arkadaşları. İşte o tehditten sonra her ne olduysa Metehan Demir’e ses kaseti operasyonu çektiler.
Demir’in Pensilvanya çetesinin güdümüne girmeyi reddetmesinin tehdit edilmesinde etkili olduğu ileri sürülüyor. Kendisine yönelik tehditle ilgili Demir’in çıkıp bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.
Ve sosyal medyadaki şu twit de Demir’in nasıl bir şantajla ipinin çekildiği ve hedef alındığının belgesi gibi:
metehan


http://www.medyagundem.com/metehan-demiri-hangi-paralel-gazeteciler-tehdit-etti/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder