HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

21 Mart 2014 Cuma

Gülen okullarında küçük beyinler böyle yıkanıyor!

Gülen okullarında küçük beyinler böyle yıkanıyor!

 

Ferkullah Koleji

Ferkullah Koleji

Paralel çete eğitime sızdı! 'Tek bir ceketim var' diyen Gülen'in hayatından 50 soruluk bir test hazırlandı. Cemaatin tüm okullarında sınav yapıldı. 'nde ise Gülen sınavını başarıyla geçen öğrenciler bedava tatil kazandı

Ferkullah Koleji21 Mart 2014


Pensilvanya'daki malikanesinden kendi gazetesine ve müridine açıklama yaptı! "Tek bir ceketim var" deyip kendisini yalnız ve tek başına göstermeye çalıştı. Ancak ceketindeki 50 milyar dolarlık servet Gülen'i tek tek yalanladı. 20'den fazla üniversitesi, 160 ülkede okulu ve Türkiye'de binlerce eğitim kurumu olan 'in hayatından şimdi de sınav yapıldı!
GURBETTEKİ ÖĞRETMEN! Gülen'in "Gurbetteki Öğretmen" adlı kitabında yer alan bilgilerden 50 soruluk bir test hazırlandı. Bu sorularla cemaatin hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki tüm eğitim kurumlarında sınav yapıldı. Amaç, öğrencilere biat etmeyi aşılamaktı. Bunun son örneği ise Kocaeli'nde bulunan Erkul Koleji'nde yaşandı. Okulda okuyan 8. Sınıf öğrencileri 'beyin yıkamak' amacıyla Gülen sınavına alındı. Sınavı kazanana "tatil" hediyesi vardı. Test şeklinde hazırlanan sınavda öğrencilere Gülen'in annesi, babası, dedesi ve babaannesinin adları soruldu. Sınavda; "Peygamber efendimizi rüyasında görerek deprem sarsıntılarının devam etmeyeceğini Hocaefendi'nin dedesine haber veren kimdir?", "Hocaefendi bir gece eve geç gelip de annesi niçin geç kaldığını sorduğunda ne cevap verir?" gibi birbirinden ilginç sorular da yer aldı.

BEYİNLERİ YIKIYORLAR! Küçük yaşta çocuklarda biat kültürünü yerleştirmek ve beyin yıkama amacı taşıyan sınav, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bunların okullarından, dershanelerinden çocuklarınızı alın" sözlerindeki haklılığını da ortaya koydu. Din bilgisi derslerinde bile hiçbir peygamber hakkında bu kadar ayrıntılı sorular sorulmazken, paralel kolejin sınavı farklı bir algı çalışması yarattı. Soruların, çocukların kafasında Fethullah Gülen'in yüce bir kişilik olduğu algısı ve biat kültürü yaratmaya yönelik olduğu görüldü.

İŞTE SINAV SORULARI
HOCAEFENDİ Amerika'ya hangi yılda gitmiştir?

 GURBETTEKİ Öğretmen kitabında Hocaefendiyle birlikte resmi olan efsanevi futbolcu kimdir?

HOCAEFENDİ'NİN dedesinin adı nedir?

HOCAEFENDİ'NİN dedesinin dedesi Korucuk köyüne nereden gelip yerleşmiştir?

HOCAEFENDİ'NİN annesinin adı nedir?

HOCAEFENDİ'NİN babaannesinin adı nedir?

HOCAEFENDİ'NİN babası, hayvanlarını tarlasına götürmek için başka tarlalardan geçerken ağızlarını bağlamasının sebebi nedir?

HOCAEFENDİ'NİN babasının adı nedir?

PEYGAMBER efendimizi rüyasında görerek deprem sarsıntılarının devam etmeyeceğini Hocaefendi'nin dedesine haber veren kimdir?

HOCAEFENDİ kaç yaşında Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmiştir?

HOCAEFENDİ bir gece eve geç gelip de annesi niçin geç kaldığını sorunca ne cevap verir?

HOCAEFENDİ ilk vaazını kaç yaşında verir?

HOCAEFENDİ Edirne'de ilk önce geçici olarak hangi camide görevlendirilir?

HOCAEFENDİ'NİN askerde ilk görev yeri neresidir?

HOCAEFENDİ'NİN bir dönem toprağa saçtığı tohumların çiçek açtığı, ileriki yıllarda bütün dünyaya yayılacak hizmetlerin başlangıcı hangi dönemdedir?

HOCAEFENDİ'NİN 1993 yılında çok büyük üzüntü yaşamasına sebep olan olay hangisidir?

HOCAEFENDİ'NİN ilkokuldaki öğretmeninin adı nedir?

ONUN talebeyle meşgul olmasında tek maksadı vardır: " ........................" (maksadı neydi?) şeklindeki sorunun altında yer alan cevap şıkları ise ilginç: a) Nesle sahip çıkmak. b) Vali yetiştirmek. c) Talebenin iyi bir meslek sahibi olmasını sağlamak. d) Talebeyi ev bark sahibi yapmak.










http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/03/21/ferkullah-koleji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder