HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

21 Mart 2014 Cuma

Dernekler de Ak Dedi...

Türkiye'nin en büyük ilçesinde; Keçiören’de son beş yıl içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanan Belediye Başkanı Mustafa Ak’a değişik kesimlerden destek gelmeye devam ediyor.
Dernekler de Ak Dedi...
21 Mart 2014
Türkiye'nin en büyük ilçesinde; Keçiören’de son beş yıl içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanan Belediye Başkanı Mustafa Ak’a değişik kesimlerden destek gelmeye devam ediyor.
AMASYA HAMAMÖZÜ SARAYÖZÜ KÖYÜ YARD. DERNEĞİ MUHSİN KOÇAK
Başkanımızı Mustafa Ak'ı desteklemeye devam ediyoruz. Her zaman yanındayız. Şuna inanıyorum ki başkanımız seçimlerden yine başkan olarak çıkacak. İnsanlar yapılan hizmetleri biliyor kimin ne yaptığını biliyor. 30 Mart günü de sandıkta inşallah AK Parti ve Başkanımız Mustafa Ak, birinci parti olarak çıkacak. Keçiörenli olarak, yapılan hizmetleri gören bir insan olarak başkanımıza sonsuz destek veriyoruz. Allah yardımcısı olsun. Dualarımızla onun yanındayız. Seçimlerin hem Keçiören için hem ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEĞİ YAVUZ EĞER
Sayın başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerinden ve halkımıza vermiş olduğu destekten dolayı tebrik ediyorum. O bizim bir kardeşimiz. Bir hemşehri derneği olarak hiçbir zaman partimiz olmamıştır. Biz doğru insanların, çalışan insanların yanında, halkına elini uzatan siyasetçilerin yanındayız. Bundan dolayı da Başbakanımız başta olmak üzere sayın Mustafa Ak'a da çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Vatanımıza ve milletimize güzel siyaset yapacak kirli siyasetten uzak duracak halkı bütünleştirecek büyük üstada destek olacak insanın yanında olan herkese destek olacağız ve o kirli insana destek olan insanlara hiçbir zaman destek olmayacağız. Sayın Başbakanımız başta olmak üzere sayın belediye başkanımızdan da büyük halkımızı kucaklayacak bir hizmet sunmalarını istirham ediyorum. Başkanımızın yanındayız ve her zaman destek olmaya hazırız. Başkanımız hak ettiği yeri yine alacaktır. Seçimlerde Allah başkanımızın yanında olsun.
VAN ERCİŞLİLER DERNEĞİ ZAFER İZGİ
Keçiören Belediyesi'nin ve Mustafa Bey'in her zaman yanındayız. Biliyorsunuz başımızdan bir deprem geçti. En çok sevgiye, desteğe ve yardıma muhtacımız olduğu anlarda hem devletimiz hem de başkanımız bizlerin yanında oldu. Bu acılı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan başkanımızın yaptıklarını, bizlere gösterdikleri yakınlığı bugün unutmuş değiliz. Bizler sadece iyi günlerde yanımızda olan insanlar değil, kötü günlerde yanımızda olan insanlar istiyoruz. Sağolsun Başkan Mustafa Ak'ta bizlere hem belediye olarak desteklerini hem de şahsi olarak manevi desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Halen bile Vanlı kardeşlerimize yardımları sürüyor. O acı günleri Başkan Bey'in destekleri ile atlatmaya çalıştık, unutmaya çalıştık. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Dolayısıyla bu seçimlerde tabiki Başkanımızın yanında olacağız. Keçiören'de yapmış olduğu hizmetleri çok iyi biliyorum. İnşallah başkanımız kazanacak.
KIRIKKALE KARAKEÇİLİLER SOSYAL YARDIM KÜLTÜR DERNEĞİ
MUSTAFA GÜNEY

Başkanımıza inşallah sonuna kadar destekliyoruz. Kişilik olarak baktığımızda da mükemmel bir insan. Başkanımızı yakından bir dost, bir arkadaş olarak çok yakından tanıyoruz, faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Başkanımızı seçimlerde destekliyoruz. Şu anda derneğimizde kayıtlı 500 kişi var. Başkanımıza başarılar diliyorum.
ANKARA KEÇİÖREN ENGELLİ DOSTLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
ALİ DURSUN

Başkanımız Mustafa Ak'ın samimiyetini, iyi niyetini, dürüstlüğünü çok beğeniyoruz. Yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Desteklerimizi her zaman vermeye devam edeceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Ve şu anda kendi bölgemizde başkanımıza destek açısından her an yanında duracağız. İnşallah seçimlerde başkanımızın tekrar başkan olmasını diliyoruz. Bizim yeni bir dernek olmamıza rağmen Başkan Bey'in bize olan desteklerinden çok memnunuz. Kendisini başkan olarak görmek istiyoruz ve dualarımız onunla.
KARDER ALİ HACIFAZLIOĞLU
Başkanımız çok farklı, dürüst bir insan. Yapılan hizmet davul gibidir gür sesi çıkar, başkanımız mütevazi insan olduğu için yapmış olduğu hizmetleri bile başkaları gibi bağıra bağıra, övüne övüne anlatmadı. Karadenizliler olarak kişiliğinden ve karakterinden memnunuz. Kişilik olarak çok iyi bir insan. Kendisi ve ekibi Keçiören için çok şey yaptı. Ekibinin ve kendisinin seçimleri kazanmasını istiyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun.
KEÇİÖREN ÇORUMLULAR DERNEĞİ SAİT KAYMAZ
Başkanımızı çok seviyoruz. Başkan Mustafa Ak'a destek amaçlı olarak bir gece düzenledik. Burada Başkanımıza desteklerimizi göstermenin yanında başkalarına da birliğimizi ve beraberliğimizi göstermek istedik. Kendileri bizlerin her zaman yanında oldu. Efendiliğiyle, çalışkanlılığıyla, insanlara yakınlılığıyla çok sevdiğimiz bir insan. Keçiören'e ve Keçiörenlilere birçok hizmetleri bulundu. Bunları kimse inkar edemez. Kendisinin seçimlerde birinci parti olarak çıkacağını biliyoruz. Başkanımıza destek için her zaman yanındayız. Başkanımızın yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. STK'lara vermiş olduğu değerleri biliyoruz. İnşallah başarılarının devamı dileriz. Allah izin verirse başkanızı yeniden başkan olarak görmeyi temenni ederiz.
TUT ELİMİ DERNEĞİ EMİN AYHAN
AK Parti'nin her yerde sadece Keçiören'de değil tüm Türkiye'de kazanmasın için Allah'a dua ediyorum. Allah yardımcısı olsun. Başkanımızı seviyoruz, Allah'a dua ediyoruz. İnşallah Başkanımız kazanacak.
ANKARA KEÇİÖRENLİLER DERNEĞİ  NESRİN TAŞKIN
Başkanımızın çalışmalarını 17 senedir bir başkan olarak, keyifli ve kaliteli buluyorum. Bir Keçiörenli olarak yapılan hizmetleri, başkalarına anlatmak için kendimi görevli hissediyorum. Başkanımızın çok güzel bir sloganı var. Keçiören ak kalacak ve Keçiören aklandı. Şimdiki dönem başkanımızın çıraklık dönemiydi. Başbakanımızın da dediği gibi ustalık döneminde Başkanımızın yapacakları projeler de bir o kadar büyük olacak. Başkanımızın ne kadar güzel işler yapacağını, Keçiören'e yeni hizmetler vereceğini yakınen bildiğim için Başkanımıza sonsuz destek veriyoruz. 'Keçiören ak kalacak' bunu bütün inancımla söylüyorum. Biz başkanımıza Keçiörenliler Derneği olarak hem kefil olduk, hem de destek olduk. Bende bir zaman Keçiören'de belediye başkanı adayı idim. Sokağa inip Mustafa Bey için mücadele vermem Başkanımızın ne kadar değerli olduğu göstermiyor mu? İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca Başkanımıza da dua ediyoruz. Çok güzel ve birçok insani hizmetleri var. Cenabı Allah halis niyetli insanların her zaman yanında olmuştur. İnşallah böyle insanlar siyasette var olur.
GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ HASAN KAZANCI
Başkanımız bizim yüzümüzün akı, soyadı da ak zaten. Başımızın tacı bir başkanımız. Tabiki desteklerimiz devam edecek. Allah, doğru yolundan ayırmasın ve başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımız bizi iyi ve kötü günde yalnız bırakmadı. Cenazemiz olduğunda bile bizleri yalnız bırakmayarak bizlerin acısını paylaştı. Başkanımızdan çok memnunuz. Seçimlerde de başkanımıza büyük destek veriyoruz ve başkanımızın seçimlerde başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. İnşallah başkanımız uzun yıllar daha bize başkanlık yapar. 30 Mart'ta inşallah Allah yüzümüze bakar, başkanımızın soyadı gibi seçimlerden de ak bir şekilde çıkar, sonuçta inşallah ak, başkanımızda Mustafa Ak olur.
TRABZON OFLULAR  DERNEĞİ ALİ YILDIZ
Biz Trabzon Oflular Derneği olarak Başkanımızın yanındayız. Kendisini çok iyi tanıyan birisiyim. Ben de siyasetten gelen bir insanım. Biz Mustafa Bey'i çok seviyoruz. Dernek olarak bizlerin her zaman misafiri olur bizde ona misafir oluruz. Bizler her zaman onun yanındayız. Biz her türlü onun yanındayız. Derneğimizde 650 üyemiz var. Bunlardan 150 tanesi öğretmen, 400 tanesi müteahhit. Bu hemşerilerimiz Başkan Bey'i seçimlerde destekliyor. Başkan Bey'e bütün imkanlarımızı seferber ettik. Seçim araçlarını ilçemizde az gördük ve kendisine kendi araçlarımızı tahsis edebileceğimizi söyledik ve bundan da çok mutlu olacağımızı belirttik. 6-7 tane de seçim bürosunu kendi hizmetlerine sunduk. Başımızla gözümüzle Başkanımızın yanındayız. Seçimlerde Başkanımız Mustafa Ak kesinlikle kazanacak.
Kaynak: Habervaktim gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder