HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

20 Mart 2014 Perşembe

Gezi'de TAV-paralel işbirliği!
20 Mart 2014


Gezi olaylarında TAV Havalimanları Holding AŞ'nin kendi personelini eylemlere katılmak için teşvik ettiği ve havaalanından sorumlu emniyet müdür yardımcısı bu olaya göz yumduğu ortaya çıktı.

Gülen grubuna yakınlığıyla bilinen ve Gezi döneminde Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü olarak görev yapan R.T'nin bu durumla ilgisi bilgisi olmasına rağmen göz yumduğu iddia edildi.

GEZİYE GİDENE ÜCRETLİ İZİN
Türkiye'nin dev projelerini hedef alan Gezi olayları esnasında havalimanı işletmecisi TAV ve iştiraki olan havalimanlarındaki ATU Duty Free-shop personelini ücretli izne çıkarıp, olaylara destek için servislerle Taksim'e taşındıkları ortaya çıktı.

SURİYELİLERE: SİZLER TAYYİP'İN ESERİSİNİZ!
Havalimanında yaşanan bu skandalın ardından ortaya atılan bir başka iddia ise, paralelcilerin Hükümet'i zor durumda bırakmak için kurdukları oyunu gözler önüne seriyor. Evsiz Suriyeli sığınmacıları ve göçmenleri dışarı attırarak, "Sizler Tayyip'in eserisiniz." diye hakaret edildiği tespit edildi.

3. HAVALİMANI'NIN İNTİKAMI MI?
Ayrıca 3. havalimanı ihalesinde 78'inci turda ihaleden çekilen TAV Havalimanları Holding AŞ'nin, bu projeyi kaybettikleri için böyle bir tavır sergilemiş olabileceği iddia edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder