HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

20 Mart 2014 Perşembe

Gül'ün uçağındaki darbesever ve paraleller!
20 Mart 2014


Gül'ün uçağındaki darbesever ve paraleller!
 

Cumhurbaşkanı Gül’ün Danimarka ziyaretine aldığı isimler dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Danimarka temaslarında Habertürk’ten Yavuz Semerci, Taraf gazetesinden Semih İdiz, Milliyet gazetesi yayın yönetmeni Fikret Bila, Hürriyet’ten Enis Berberoğlu, Türkiye gazetesi yayın yönetmeni İsmail Kapan, Star’dan Ahmet Taşgetiren, Yeni Şafak yazarı Süleyman Gündüz, Bugün yazarı Gülay Göktürk ve İnternethaber’den Levent Gültekin yer aldı. Zaman ve Sabah gazetelerinden ise ziyarete katılım olmaması dikkat çekti.

Erdoğan’a saldıran manipülasyoncu!
Adı borsa manipülasyonu iddialarıyla gündeme gelen ve 17 Aralık darbesi sonrası ilgili paralel yapı ile birlikte hareket ederek “Erdoğan yok hükmünde” şeklinde manşet atan Habertürk yazarı Yavuz Semerci’nin Cumhurbaşkanının gezisinde olması dikkat çekti. Semerci’nin borsa manipülasyonları dosyası paralel yapı tarafından şantaj yapılan Semerci aynı zamanda dış politika değil ekonomi yazarı.

Mısır’daki darbe ve katliamı öven gazeteci!
Gül’ün uçağına binen gazetecilerden birisi de askere yakın olarak bilinen Ankara gazetecilerinden Milliyet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Fikret Bila. Mısır’da darbecilerin katliamlarını şartlar gereği olduğunu ve Mübarek’in Mursi’den demokrat olduğunu iddia eden Taraf’ın dış politika yazarı Semih İdiz’in ziyarete davet edilmesi dikkat çekti.

Zaman muhabiri: Hizmet dini bir grup
Ziyarete davet edilmeyen gazetelerden Zaman’ın muhabiri Hasan Cücük’ün, Cumhurbaşkanı Gül’ün Danimarka Başbakanı ile görüşmesinde sorduğu soru ise itiraf niteliğindeydi. Cücük, Gül’e sorduğu soruda Gülen grubunu dini bir grup olduğunu söyledi. Gülen grubu kendisini bugüne kadar gönüllüler hareketi ve sivil toplum olarak niteliyordu. Başbakan Erdoğan’ın bu hareketin artık kriminalize olmuş bir örgüt olduğunu vurgulamasının ardından Gülen grubu kendisini ilk defa dini bir hizip olarak tanımladı.
Haber 10Haber 10
Bu haber 4,128 kez okundu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder