HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

20 Mart 2014 Perşembe

 

‘Gülen ile hedefimiz aynı’

Her dönemde Türkiye’nin içten içe altını oyan faaliyetleriyle gündeme gelen İshak Alaton, Fetullah Gülen ve Yahudi ortaklığını anlatmak için “Hedefler aynı” diyor.
 
‘Gülen ile hedefimiz aynı’20 Mart 2014
İSKENDER ÖZEL/İSTANBUL - Yahudi kimliğiyle tanınan ve her dönemde Türkiye’nin içten içe altını oyan faaliyetleriyle gündeme gelen İshak Alaton, 2012 yılındaki bir röportajında Yahudiler ve Fetullah Gülen hareketi için “Hedefler aynı” diyor.

Fetullah Gülen’e ait fgulen.com sitesinde yer alan röportajda İshak Alaton, “Peki Yahudilerin, cemaatin eğitim faaliyetlerine bakışı nasıl?” şeklindeki soruya “Wall Street Journal’da Hizmet aleyhine bir aptal yazı çıktı. Amerika’daki Yahudi lobisinin en önde gelen isimlerinden birini buldum Alon Ben Meir. Türkiye’ye çok gider gelir, ona rica ettim. Yazıyı yazanı yazısının yanlışlığı konusunda ikna etti. O da bir yazı daha yazdı bir hafta sonra. ‘Ben hata etmişim’ dedi. Yani Amerika’daki o problemi de Yahudi lobisi halletti. Neden? Çünkü hedefler aynı” cevabını veriyor.

RUSYA’DAKİ OKULU ALATON PARASIZ VERMİŞ

Fetullah Gülen’in okullarının kendisini heyecanlandırdığını söyleyen İshak Alaton, Moskova’daki Gülen okullarının arazisini ise kendilerinin temin ettiğini söylüyor:

“Hizmet Hareketi’nin beni en çok heyecanlandıran yönü yurtdışındaki okullardır. Yalnız Amerika’da 200’e yakın okul var, Güney Afrika’daki okulları gördüm. Moskova’daki okulun arsasını biz temin ettik, belediyeden parasız aldık, verdik. Okul inşa edildi ve çalışıyor. Dünyanın 4 tarafında okullarda bugün yüz binlerce öğrenci var. Diplomat çocukları… O okullar, bulundukları ülkelerin en iyi okulları.”

ALATON’UN SEVGİSİ KARŞILIKSIZ DEĞİL

İshak Alaton’un kalbindeki Fetullah Gülen sevgisi karşılıksız değil! Çünkü Gülen, pek çok sohbet ve röportajında İsrail’i temize çıkaran demeçler verdi. Mavi Marmara olayında, Siyonist İsrail oluşumu tarafından 9 Türk’ün katledilmesini görmezden gelen Gülen, “İsrail’in onayı olmadan hareket etmek, otoriteye başkaldırıdır” demişti.

Kudüs’ten Gazze’ye kadar bütün bir Filistin topraklarında Müslümanlara karşı zulmünü yoğunlaştıran İsrail’e karşı adeta sus-pus olan Gülen, Filistinlilerin saldırısında ölen Siyonistlerin çocukları için ise, “Bombardımanda öldürülen İsrailli çocuklar için de ağladım” demişti.
Öte yandan cemaatin İsrail ile sayısız işbirliği arasından son olarak cemaate ait Raindrop Türk Evi, İsrail’deki orman yangını için 25.000 dolarlık bağış toplamış, Cemaat yetkilileri de topladıkları bağışı İsrail Başkonsolosu Meir Shlomo’ya teslim etmişti.
Yeni Akit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder