HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

4 Şubat 2014 Salı

Caferi lideri Özgündüz’den Halid Bin Velid’e
 ağır iftira ve hakaretler
Caferi lideri Özgündüz’den Halid Bin Velid’e ağır iftira ve hakaretler
Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz, Bağcilar’da düzenlenen Gadir-i Hum etkinliğinde Şii’lere yapmış olduğubir konuşmada, Peygamber (a.s) ‘dan devamlı övgüler alan büyük İslam komutanı Halid Bin Velid (r.a) hazretlerine çirkin iftira...
Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz, Bağcilar’da düzenlenen Gadir-i Hum etkinliğinde Şii’lere yapmış olduğubir konuşmada, Peygamber (a.s) ‘dan devamlı övgüler alan büyük İslam komutanı Halid Bin Velid (r.a) hazretlerine çirkin iftira ve ağır hakaretlerde bulundu.
islahhaber.net-HABER
Hz. Peygamberin, hakkında “ne güzel kul” diye buyurduğu sahabî Halid Bin Velid (r.a)  hakkında asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunan Özgündüz, Suriye’de yaşanılan olayları ise Halid Bin Velid’i hedef göstererek konuşmasına devam etti.
Özgündüz’ün Şii’lere yapmış olduğu konuşmasında, Halid Bin Velid’in Sasani İran imparatorluğuna ilk darbeyi vuran sahabi olması hasebi ile hedefinden hiç düşürmediği ve Halid Bin Velid’e iftira atarak sürekli küçük düşürmeye çalıştığı gözleniyor.
Selahattin Özgündüz konuşmasının devamında Suriye’de Hizbullah, İran ve Esed askerlerinin yapmış olduğu katliam ve tecavüzleri Muhalifler yaptığını iddia ediyor ve Muhaliflerin bu şekilde yapmasının sebebinide, Seyfullah (Allah’ın Kılıcı) lakabının Hz Ali (r.a) değilde Halid Bin Velid’ (r.a)’e verdikleri içindir diye iddia ediyor.
Esed rejim güçlerinin Suriye’de kabrininde bulunduğu Halid Bin Velid camiine sürekli bomba atmasını görmezlikten gelen Özgündüz, olayları çarpıtarak sürekli iftiralarına devam etti.
Yapmış olduğu konuşmasında sadece Halid bin Velid’e iftira atmıyor, Hz. Pegamber’e, hemde Hz Ali’yede iftira atmış bulunuyor.
Eğer olay iddia edildiği gibi olsaydı,Peygamberin bu olay için Halid Bin Velid’e ağır bir ceza vermesi gerekirdi hatta bu kısas bile olurdu ve Hz Ali’nin bu konu hakkında sadece gidip onları memnun etmesi, olayı örtbas etmesi ne Hz. Peygambere nede Hz Ali’ye yakışan bir durumdur.
Selahattin Özgündüz, olayı daha öteye götürerek, Zekat memuru olarak gittiği bir kabileye, kabile reisinin karısı güzel olduğu için ona yan baktığını ve kocasını katledip aynı gece iddet süresi bitmeden, karısıyla zina ettiğini, Ashabın buna şiddetli bir şekilde itiraz ettiğini ve Ömer bin Hatta’ın ise bu olay için “recm edilmelidir, zina etmiştir.” dediğini iddia etti.
Ama olayın gerçek boyutuna bakıldığında, Aynı Hz. Ömer (R.A) halife olduğunda, ordu komutanı olarak Halid Bin Velid’i yapması bu iddianın asılsız olduğunu zaten gösterir nitelikte sayılmaktadır.
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, konuşmasında şunları konuştu:
Siz Hz. Ali nin yerine Seyfullah olarak Halid Bin velidi oturtursanız,  işte böyle Seyfullahlarınız çıkar. Allah kılıçları çocuk kesen, masum kesen,  kılıçlar olur.
Halid tebliğ heyeti olarak gittiği kabileye Müşrik babasının intikamını onlardan nasıl alıyor biliyormusunuz? Bunlar önce kuşanıyor, diyorki biz savaşa gelmedik Halid diyor, onlarda kılıç bırakıyor.
Onlar silah bırakınca bunlar hepsini yakalıyor ve ellerini arkadan bağlıyor, nasıl benzeşiyor değilmi? Yani yersiz değil, imamı Halid olan Seyfullah’ı Halid olan
Kadınlarını oraya diziyor sıraya, bunların her birinin başına bir asker dikiyor, dramatik sahneler, analarının önünde yavrularını, yeni gelinlerin gözü önünde kocalarını,  yeni nişanlıların gözü önünde aşık ve maşuklarının kesildi başları…..
Bu haber Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber’e ulaştığında, Peygamber adeta irkildi havaya fırladı ve ellerini kaldırdı “Allahumme inni eteberreu ileyke….”  Allahım ben Halid’in yaptığından sana teberri ediyorum, ondan beri oluyor sana sığınıyorum, ben beriyim teberri ediyorum
Ali’yi gönderiyor telafi etmek üzere, listeyi uzatmıyorum, onları memnun ediyor, razı ediyor, Muhammed’den razı oldunuzmu diye ikrar alıyor, onlarda Allah razı olsun diyor, o mazlum aileler, onalrın gönlünü şad ediyor, dönüyor.
Siz Ali’nin yerine bu Halid’i oturtursanız, zihniyet olarak önder olarak duygu olarak, idol olarak Halid’i önünüze koyarsanız, haliniz bu, canavarlaşırsınız, çirkinleşirsiniz, erkek kalmassınız,  mert kalmassınız böyle namert olursunuz.

http://www.islahhaber.net/halidbinvelideagiriftiravehakaretler.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder