HERŞEYİN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. Sizin bir planınız, bir hesabınız varsa, Allah’ında bir planı bir hesabı var.

4 Şubat 2014 Salı


Cemaat Sarıgül'e ne sözler verdi?
25 Aralık 2013
Sevilay Yükselir Gülen cemaati ile Mustafa Sarıgül ilişkisine dair şok iddialarda bulundu.

Cemaat Sarıgül'e ne sözler verdi?
Sabah yazarı Sevilay Yükselir bugünkü köşesinde geçen yıl Sarıgül’le yaptığı 4 tanıklı “off the record” görüşmeyi ele aldı ve “O yazının çıktığı gün aradı Mustafa Sarıgül. Yani 31 Ağustos 2012'de. Ve yazdıklarımı ancak yüz yüze gelmemiz halinde yanıtlayabileceğini söyledi. Ertesi gün buluşmak üzere randevulaştık. Buluşmaya aralarında cemiyet hayatının yakından tanıyıp sevdiği Monik İpekel dahil 4 başkan yardımcısı ile gelmişti. Önce uzun uzun yaptığı çalışmaları anlattı.” diye yazdı.
Yükselir Sarıgül’e o görüşmede “Alevilerin, Ermenilerin, Musevilerin, TÜSİAD güdümlü bazı medya patronlarının değil ama Gülen Cemaati’nin de sizi destekleyeceği yönündeki iddialar tuhaf geldi bana. Gerçekten doğru mu bu kulisler?”diye sorar.
Sarıgül’ün cevabı ise şöyledir:
“Evet doğru! Hocaefendi ile bu konuda bir iki kere istişare yaptık. Sağ olsunlar kendileri oğlu gibi severler beni ve aday olmam noktasında sonuna kadar destek olacaklarının da sözünü verdiler.”
Yükselir “Şimdi gelelim asıl bombaya… Son duyduklarıma” diyerek devam etti:
“Ben seçim sathına girildiği bir dönemde yolsuzluk türünden konuların gündeme getirilmesini pek ahlaki bulmadığımdan mümkün olduğunca uzak durdum bu meseleden.
Hatta yaklaşık 1 ay önce a haber’deki ‘% 100 Siyaset’ programımda Sarıgül’le ilgili yolsuzluk iddiaları konusu açıldığında da etik olmadığını söyleyip konuyu kapattım.
Şimdi dile getirmemin nedeni son günlerin ortalıkta dolaşan bomba kulisinden.
Doğru mudur bilmem. Bunu tabii söylemedi 2012'deki o buluşmamızda ama iddia şu ki; hakkındaki yolsuzluk dosyalarının gündeme getirileceğinden çekindiği için İstanbul’a aday olmak istemeyen Sarıgül’ü aday olmaya ikna eden ve ‘Hiç korkma Sarıgül! Çünkü eğer senin onlarda dosyan varsa, onların da bizde epey dosyası var! Onlar seni o dosyalarla yıpratamadan biz zaten gerekeni yapacağız merak etme!’ diyen Gülen Cemaati. Siz bu yazıyı muhakeme ededurun, ben Türkiye’nin siyasetinin nasıl ve kimler tarafından dizayn edildiğini anlatmaya yarın devam edeceğim.”

http://www.haber10.com/haber/460727/#.UvEzr_ti0tB 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder